2777
2789

شوهر من یکی دو روز ضرر میکنه تو کارش

توقع داره هروقت از روز زنگ زد من گوشی رو بردارم و یه ساعت دو ساعت با این حرف بزنم هی دلداری بدم هی بگم بهترش برمیگرده عیب نداره و ....

در حالی ک من دوتا بچه ۲ و ۳ و نیم سالم سرماخوردن شب و تب کردن و من بالا سرشون تا صبح چشم رو هم نذاشتم کلا یه مدت زیادیه بچها دائم مریض میشن یه سری ابله مرغان یه بار سرماخوردگی و فلان

من چشام و روهم نذاشتم دو روزه کمر و پا و دست نمونده برام یا بچه بغلمه یا رو پام

میاد خونه همون دقیقه اول میگ یه خبر خوب بدم باز ضرر کردم

خبر خوب و به کنایه میگه

امروز برگشتم گفتم ضرر کردنت دلیل داره بگرد دنبال دلیل میگ اره از وقتی فلان خبر و بهت دادم اومدی محل کارم دارم بد میارم

علنا بهم میگ بد قدم و نحس

باز توقع داره من دائم قربون صدقه برم و فداش بشم

میخواستم ببینم این دسته گل با این وئژگیهای ناب تنها نصیب من شده یا نه شما ها هم از این مشکلات دارید؟

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

ما هم داشتیم لنگشووو کادو کردیم فرستادیم واسه مادرش

برای من مادرشینا هم نمیپذیرن

امروز مامانش بهش میگفت تروخدا حرف نزن تو 

واس هر مشکل و ضرری اشکت دم مشکته

فک کنم از من ناامید شده زنگیده ب مادرش گریه کرده

اخه مگ مردا سفت و استوار نبودن این بچه ننه چیه نصیب من شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ک احتیاج ب دلداری داره ولی ب نظرخودم مرد باید کارشوبذاره پشت در.اینطوری زنشم انرژی بیشتری داره توخونه و حال خودشم بهترمیشه.من خودم شوهرم همیشه کوچکترین مشکلات کارشو واسه من تعریف میکنه.منم وحشتناک حساسم و بهم میریزم.هزاران بارگفتم من کاری ازدستم برنمیاد بهم نگو ولی بازمیگه.مریض شدم دیگه 

برای من مادرشینا هم نمیپذیرنامروز مامانش بهش میگفت تروخدا حرف نزن تو واس هر مشکل و ضرری اشکت دم مشکت ...

هعییی خواهر

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
درسته ک احتیاج ب دلداری داره ولی ب نظرخودم مرد باید کارشوبذاره پشت در.اینطوری زنشم انرژی بیشتری داره ...

عین منی دقیقا

والا بلا هیچ کاری از دستمون بر نمیاد

بخدا اگر برمیومو ک میکردیم

ببرش دکتر بگو براش تستسترون تزریق کنن ، این چه مدل مردیه دیگه 🫤

بخدا خیلی لازم داره

اه خسته شدم بخدا

مثلا شوهر کردیم زیر سایه ی ادم محکم امید ب زندگی پیوا کنیم

تا تقی ب توقی میخوره ریده تو شلوارش نشسته کنارمون اشک میریزه

عین منی دقیقا والا بلا هیچ کاری از دستمون بر نمیادبخدا اگر برمیومو ک میکردیم

انگار بار رومیذارن رودوش یکی دیگ.جنس زن خیلی بامرد فرق داره فوری بهم میریزه شکسته میشه.ولی درکی ندارن