2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار بیان

145 بازدید | 26 پست

چیکار میکنین خونتون مرتب بمونه؟همیشه خونتون تمیزه؟

من خیلی تنبلم تو کار خونه راه حل بدین بهم 

برای اینکه کابینت هاتون با نظم باشه چطور چیدمان میکنید....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁اوخی انشالله بوقتش بیار خوبه خیلی من یه پسر یک ساله دارم عشقمه

فدات شم

حالا یکم جمع و جور کنم اوضاع کار و اینا رو بعد

ولی بنظرم با وجود بچه خیلی سخت نگیر به خودت

طبیعیه بنظرم بهم ریختگی

عادت های اتمی و اثر مرکب
همیشه همه چیز و سر جای خودش میزارم کلا کابینتام بهم نمیریزه چپن فقط خودم استفاده میکنم چون مرتب میزا ...

هر روز جارو میزنین خونتونو؟مثلا ظرف کثیف میشه همون موقع میشورین یا جمع میشه؟ موقع اشپزی کم ظرف خراب میکنید یا زیاد 

فدات شمحالا یکم جمع و جور کنم اوضاع کار و اینا رو بعدولی بنظرم با وجود بچه خیلی سخت نگیر به خودتطبیع ...

تاپیک قبلمو بخون گلی متوجه میشی ،

بعد من کلا تو همه کارا سریعما اما کار خونه سردرگمم و خیلی اروم انجام میدم و...

تازه پارسال تا الان چندتا عمل کردم و تیرویید و کمخونی شدید گرفتم شده نور الانور

هر روز جارو میزنین خونتونو؟مثلا ظرف کثیف میشه همون موقع میشورین یا جمع میشه؟ موقع اشپزی کم ظرف خراب ...

اره تقریبا هرروز جارو میزنم ظرف اصلاااا تو سینک نمیزارم البته من ماشین دارم تند تند میزارم همون لحظه تو ماشین،همیشه سینکم و خشک میکنم و براق نگه میدارم،نه خیلی موقع غذا درست کردن ریخت و پاش ندارم بعد غذا درست کردنم همه جارو دستمال میکشم زود که اکه چیزی ریخته باشه نمونه

تاپیک قبلمو بخون گلی متوجه میشی ،بعد من کلا تو همه کارا سریعما اما کار خونه سردرگمم و خیلی اروم انجا ...

آرزوی سلامتی دارم برات 

و شادی

اینا از همه چی مهم تره

عادت های اتمی و اثر مرکب
حوصله به خرج میدم،واسه همین حتی لباسهای توی کشو انگار با خط کش تا شدن

آفرین😍من دقیقا از کارایی که بدم میاد ظرف شستن و لباس تو کمد گذاشتنه نصف بهم ریختگیام از این دوتاس 

آفرین😍من دقیقا از کارایی که بدم میاد ظرف شستن و لباس تو کمد گذاشتنه نصف بهم ریختگیام از این دوتاس

قربونت،دوتا راه ساده،واسه ظرف،ظرفشوئی،واسه لباس،بزن به چوب لباسی(اینجوری زیرآبی برو)

اره تقریبا هرروز جارو میزنم ظرف اصلاااا تو سینک نمیزارم البته من ماشین دارم تند تند میزارم همون لحظه ...

ماشین ظرفشویی میگن فقط بدرد مهمانی میخوره و برای استفاده روزانه خوب نیس اگه باشه که عالیه من از ظرف شستن فراریم 😫

مارکش چیه راضی هستی ؟