2777
2789
عنوان

کرم معجزه سفید کننده

152 بازدید | 10 پست

۲ سال هست استفاده میکنم اما کم کم تبدیلش کردم به دوبار در هفته و الان یه هفته هست قطعش کردم

دارم از روتین های دارویی که دکتر نوشته استفاده میکنم 

اینکه میگن بعد از قطع جوش شدید و .... هست یا وجود اینکه الان من مراقبت پوستی دارم و قطع نکردم ممکنه این عوارض رو داشته باشه ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاژن پوست رو مبیره رو صفر دیده ام که میگم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
نه گلم مراقبتی که دکتر گفته رو ادامه بده پوستت بهترم میشه تلقین های مثبت هم به خودت کن

ممنونم عزیزم 🫀🥲 آخه گفتن که قطعش کنی صورتت نابود میشه و فلان 

من مراقبت رو دارم کلا قطع نمیکنم ولی با تجویز دکتر دیگه فقط معجزه رو قطع میکنم 

ممنونم عزیزم 🫀🥲 آخه گفتن که قطعش کنی صورتت نابود میشه و فلان من مراقبت رو دارم کلا قطع نمیکنم ولی ...

ببین من استفاده کردم مدتی که استفاده میکردم صورتم خوب شده بود صاف و شفاف بعد که قطع کردم صورتم مث قبلش شد البت من چن ماه استفاده کردم مشکل نداشتم 

دختر عموم چن سال استفاده کرد صورتش خیلیییییی نابود شد 

ولی تو کار خوبی کردی که پیش دکتر رفتی

ببین من استفاده کردم مدتی که استفاده میکردم صورتم خوب شده بود صاف و شفاف بعد که قطع کردم صورتم مث قب ...

عوارضش روی صورت دختر عموتون به حدی بود که کاملا ایراد محسوب بشه و روش نشه بره بیرون مثلا

یعنی چی میشه اگر دیگه هیچوقت نزنم ؟ البته روتین های ضد جوش و ضد آکنه و ... دیگه دارم ها

بستگی داره چن مدت زدی! آبرسان زیاد استفاده کن

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!