2777
2789
عنوان

تر اولی هایی که

63 بازدید | 13 پست

امسال ثبت نام کردین...

چه مدارکی رو ارائه دادین؟!اگر میشه همشو با جزئیات و تعداد  بگین🤧

من فردا ثبت نام دارم

صبح رفتم کپی کرفتم از شناسنامه و کارت ملیم چون توی نت نوشته بود کپی از تمام صفحات شناسنامه رو میخوان اونم ۲ سری منم ۲ سری گرفتم

حالام یبینم زده ۳ سری میخواد💔

یا مثلا کپی مدرک دیپلم رو هم میخواد اونم ۲سری

اینارو واقعا گرفتن ازتون یا فقط توی سایته الکی نوشته؟!

دیگه چه چیزایی ازتون خواستن؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز رفتم ثبتنام کردم کپی واصل تمااام مدارکت رو ببر اصل پیش دانشگاهی یا دوازدهم وریز نمرات همه چی رو ببر که اگر چیزی کم بود اونجا سریع کپی کنی ۶تا عکس پشت نویسی شده هم ببر 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
من امروز رفتم ثبتنام کردم کپی واصل تمااام مدارکت رو ببر اصل پیش دانشگاهی یا دوازدهم وریز نمرات همه چ ...

پشت نویسی چیه؟

همه چیز رو برداشتم

همه چیز

مشکلم تعداده🤧

امروز ازت چند سری کپی خواستن؟

از شناسنامه و کارت ملی و مدرک دیپلمت چند سری کپی بردی؟؟

پشت نویسی چیه؟همه چیز رو برداشتمهمه چیزمشکلم تعداده🤧امروز ازت چند سری کپی خواستن؟ از شناسنامه و کار ...

نام ونام خانوادگی نام پدر شماره ملی رو پشت عکسات بنویس از من از هر کدوم یه سری گرفتن اما اصل مدرک تحصیلیت رو هم میگیرن من دانشگاه بدون کنکور ثبتنام کردم اینطور بود باقی جاهارو نمیدونم نگرتن نباش اونجا انتسارات دارن راحت میتونی اگر کپی هات ناقص بود کامل کنی فقط اصل مدارکت پیشت باشه 

نام ونام خانوادگی نام پدر شماره ملی رو پشت عکسات بنویس از من از هر کدوم یه سری گرفتن اما اصل مدرک تح ...

قلب منی❤️❤️🤌🏻

فقط سئوال آخرو می پرسم و بعد با بیننده ها خداحافظی می کنیم

به جز کارت ملی و شناسنامه و دیپلم و ریز نمرات و کپی های شناسنامه و کارت ملی خودم  و عکس و تاییدیه تحصیلی و مدرک پذیرش دانشجو چیز دیگری هم هست؟!

ببین اول کاری اصل مدرک تحصیلیت رو میبینه میفرسته انتشارات اونجا اصل مدرک تحصیلی ویه دونه عکس میگیره کارای ثبتنامت رو انجام میده یه پوشه وکلی فرم میده میری فرم هارو پر میکنی ومدارک وتحویل میدی نگران نباش راهنماییت میکنن

قلب منی❤️❤️🤌🏻فقط سئوال آخرو می پرسم و بعد با بیننده ها خداحافظی می کنیمبه جز کارت ملی و شناسنامه و ...

عکس رادیوگرافی مادر بزرگتم بزاری دیگه تمااامه 😂😂😂😂

شوخی کردم 

نه گلم همیناست اونجاهم شونصدتا فرم میدن که باید پرکنی