2777
2789

من‌ ۱۷ سالمه یه سوالایی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید چون از کسی نمیتونم بپرسم 😘

ما خونمون کوچیکه واسه بله برون به جز خونه دیگه کجا میشه انداخت ؟ 

بعد اینکه پدرم میگه رسم نیست حنابندون بگیریم و اینا اما من دلم میخواد چیکار کنم ؟

اما طرفم گفته میخواد جشن نامزدی بگیره و اینا سمتای خودمونم واسه جشن نامزدی دعوت میکنیم ؟

نامزدی من ۳ سال در نظر گرفتم که درسم تموم بشه اما طرفم گفته درستم بخون مشکلی نیست حتی بعد ازدواج ؟ من چیکار کنم نامزدی چند سال باشه

میدونم شاید سوالای چرتی به نظر بیاد ممنون میشم خواهرانه کمکم کنید 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برون رو میشه خونه اقوام نزدیک مثلا پدربزرگی یا عمویی یا دایی بزرگی هم برگذار کرد

دوم اینکه حنابندون دیگه اصلا مد نیست به پدرت فشار نیار

سوم اینکه بله واسه نامزدی که نمیشه فقط اونا باشن تو هم یه تعدادی که بهتون خیلی نزدیکن و بودنشون یه جور احترام گذاشتنه بگو بیان

چهارم از من بشنو نامزدی که طول بکشه مشکلات زیادو زیادتر میشن و چه بسا دیگران هم دخالتاشونو شروع میکنن اگه نامزدت انسان درستیه و کار به درس خوندنت نداشته باشه خودتو زود حمع و جور کن و نذار بیشتر از یک سال بشه

بله برون میتونید فقط اقوام نزدیکودعوت کنید ک شلوغ نشه.حنابندونم بایدباهاشون حرف بزنی بگی ک دوس داری داشته باشی ولی اگه ب پدرت فشارمیادازلحاظ مالی همون عروسی مراسم حناهم بگیر.واسه درس خوندنم ک بهتره تو عقدنامه نوشته بشه وامضاکنه شوهرت ک مشکلی بادرس خوندنت نداره.۳سال واسه عقدزیاده جشن نامزدی اگه منظورت همون عقدکنونه آره دعوت میکنید.طرف ما هزینه ی مراسمو ک تو تالاره نصف نصف میدن که اقوام هردوطرف باشن

بله برون رو میشه خونه اقوام نزدیک مثلا پدربزرگی یا عمویی یا دایی بزرگی هم برگذار کرددوم اینکه حنابند ...

ندارم کسی رو که بله برون و بندازم 

نامزدی خاله و دایی و اینا هستن 

منظورم مثلا سمتای دور که تو شهر خودمونن نمیشه دعوت کنم ؟