2777
2789
عنوان

به خودتون برمیگرده

97 بازدید | 15 پست

مطمئن باشید دعایی که میکنید ثوابش به خودتون برمیگرده

خانم m.d یکی از عزیزانم هستن که مشکل روحی پیدا کردن و حالشون مساعد نیست

براش دعا کنید هرررر دعایی که میدونید حال خوب کنه با نفسای گرمتون بخونید

تورو به عزیزاتون قسم لینکو برای بقیه بفرستید که شرکت کنن اوناهم 

الهی که حالشون خوب بشه براشون صلوات میفرستم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا انشاالله حالشون خوب شه دلشون شاد شه لبشون خندون شه دیگه ن ایشون و هیچ بنده خدایی غمی نداشته باشه

من خودمم حال روحیم خوب نیس درک میکنم چ حالی دارن

خدایا خودت حالمونو خوب کن لطفا🤲🌈🕊

الهی خدا صد برابرشو برات جبران کنه ممنون

مچکرم عزیزم 🙏🙏

الهی امین 🤲

برام دعا کن همسرم دلش به رحم بیاد از طلاق منصرف بشه دارم نابود میشم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

مچکرم عزیزم 🙏🙏الهی امین 🤲برام دعا کن همسرم دلش به رحم بیاد از طلاق منصرف بشه دارم نابود میشم

ان شاالله خوشبخت ترین باشید

تاپیک آخرمو نگاه کن ذکر بگو ممنون

ان شاالله خوشبخت ترین باشیدتاپیک آخرمو نگاه کن ذکر بگو ممنون

مرسی عزیزم 🌹

چشم حتما