یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شهنرستان عمل کردم ولی راستش کاملا راضی نیستم خیلی طبیعی در اومده من این همه طبیعی هم نمی خواستم عیب و ایرادی نداره ها ولی فانتزی دوست داشتم چون خودم راضی نیستم دکتر معرفی نمیکنم
اخی عزیزم.قبل از اینکه عمل انجام بدی ب دکترت گفتی ک مثلا فانتزی میخای باشه یا هر مدلی ک دوس داری ؟یا ...
دکترم معروفه به طبیعی کار منم اینو میدونستم ولی اولش فاز برداشتم که میخوام چنان طبیعی باشه هر کی دید بگه دختره خودش بینی ش قشنگه نه اینکه بگه جراحی خوب بوده همونم شد ولی الان بینی های تیز و کانتور شده اینستا رو میبینم آتیش میگیرم ک ببین تورو خدا منم عمل کردم اینام عمل کردن بعد عمل سلیقه خودم تغییر کرد دکترمم از اونی که خواسته بودم چند درجه طبیعی تر عمل کرد
دکترم معروفه به طبیعی کار منم اینو میدونستم ولی اولش فاز برداشتم که میخوام چنان طبیعی باشه هر کی دید ...
اخییی
باید قبل عمل خیلی تحقیق کنی ببینی چ فرم بینی دوس داری ک بعدن پشیمون نشی ازش.یا اینکه مثلا چ فرم بینی ب صورت میاد. کلن دکتر یا مشاور باید خودشون تشخیص بدن ک چ فرم بینی ب صورت میاد.ولی حالا اشکال نداره اتفاقا بینی طبیعی خیلی قشنگه نباید اعتماد ب نفستو از دس بدی خودتو هیچوقت با کسی مقایسه نکن اصن اینستا اعتماد ب نفس ادمو میاره پایین.سعی کن این چیزا روت تاثیر نزاره.باید خودتو دوس داشته باشی ♥️
من بوشهرم اصلا نمیدونم چجوری و از کجا دکتر خوب پیدا بکنم
برو تهران بنظرم دکترای اونجا بهتره برات مهم نباشه دکتر مثلا خیلی هم دماغ که تو عمل اول خراب شده رو درست میکنه یا دماغ های فجیح رو خوب در میاره دکتری برو که کارش فانتزی باشه