2777
2789
چه قشنگ یعنی حتی تهوع و فلانم نداشتی؟

هیچی کلا ویار اینا هیچی نداشتم.

فقط سر دختر دومیم یه شب بیمارستان بخاطر معده درد نگهم داشتن فکر کردن از صفراعه که نبود خداروشکر. و بخاطر این بود که دکتر قرص معده داده بود و من سر خود نخوردم . 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

راستی بچه ها من تاالان ترک شکم نداشتم.این هفته هم دو بار روغن زیتون زدم به شکمم شاید پیشگیری کنه ولی بیشتر اوقات یادم می‌ره.شماها ترک شکم داشتید و از کی شروع شد؟

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کلا ویار اینا هیچی نداشتم.فقط سر دختر دومیم یه شب بیمارستان بخاطر معده درد نگهم داشتن فکر کردن ...

چه خوب 

من خیلی تهوعم زیاااااده بعد همه میگن تهوع مال جنسیت دختره☹️فک کردم حتما همه دارن 

منم دوست دارم بدونم من پوست خوبی ندارم کدر و پر از جوش و منافذ باز، چی بخورم که پوست بچم خوب بشه

برای پوست من شنیدم پاکسازی کبد خیلی موثره.مصرف روغن زیتون و همینطور لیموترش.ولی عزیزم اینا همه ش شنیده های منه،خودت خوب تحقیق کن.

خوردن انار و به هم میگن تاثیر داره تو زیبایی

من که هنوز دوماه نشده نیم کیلو اضافه کردم😭

عیب نداره مهم اینه وقتی زایمان کردی وزنت بالا نرفته باشه خب الان جنین تو شکمته رشد میکنه کیسه آب هست در ضمن جفت هم وزن جنین هست مثلا اگ بعد زایمانت بچت ۳ کیلو باشه جفتت هم ۳ کیلو هست حالا آب و اینا ب کنار

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
قند مصنوعی و چربی رو کم یا قطع کردی درسته؟منم همین کارو کردم خوشبختانه تاالان راضی ام.همینطور مصرف ن ...

اره بیشتر هم میوه میخوردم ماست خیلی دوسداشتم و گوجه خیار و هندونه و اینا بارداریمم تابستون بود بیشتر اینارو میخوردم 

اره بیشتر هم میوه میخوردم ماست خیلی دوسداشتم و گوجه خیار و هندونه و اینا بارداریمم تابستون بود بیشتر ...

ممنونم 🌺

چه خوب من خیلی تهوعم زیاااااده بعد همه میگن تهوع مال جنسیت دختره☹️فک کردم حتما همه دارن

نه ربطی نداره. من دخترخال ام دوتا پسر داره سر هردو تهوع شدید داشت. 

تو فامیل بارداری دختر هم دیدم که تهوع داشتن. 

بچه چندمته؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

عیب نداره مهم اینه وقتی زایمان کردی وزنت بالا نرفته باشه خب الان جنین تو شکمته رشد میکنه کیسه آب هست ...

بچه دوماهه که هنوز هیچی نداره

وزن خودش و تشکیلاتش رو هم ۵۰ گرم نیس

ولی من نیم کیلو اضافه کردم

دوس دارم بشینم گریه کنم

نه ربطی نداره. من دخترخال ام دوتا پسر داره سر هردو تهوع شدید داشت. تو فامیل بارداری دختر هم دیدم که ...

اولی🥰ولی خدا کنه دختر باشه

خوشحال بودم درسته خییییلی اذیتم و حالم بده ولی گفتم اگه دختر باشه راضیم😂🥲😅

بچه دوماهه که هنوز هیچی ندارهوزن خودش و تشکیلاتش رو هم ۵۰ گرم نیسولی من نیم کیلو اضافه کردمدوس دارم ...

خیلی میخوری؟ گشنه شد بیشتر میوه بخور

فک کنم اونایی ک تو بارداری چاق میشن

خواهرشوهر من زیاد غذا نمی‌خورد ولی خیلی چاق شده بود حجم گرفت

من برای ترک شکم از همون هفته های اول بارداری 

کرم ماستلا

کرم و روغن شترمرغ

روغن زیتون

روغن بادام

روغن کرچک

روغن نارگیل

روغن ماهی

روغن بدن بچه

تمام روغنا رو مخلوط می کردم و می زدم بعدم کرما رو می زدم وقتی روغنا جذب پوستم می شد

کره ی بدن هم عالیه

همه رو زدم و بارداریمم دوقلو بود وزنم ۲۱ کیلو بالا رفت ولی ترک نخورد بدنم.

عوضش زمان بلوغم روی ران پاهام ترک افتاد چند تا اما الان نه.

من همه رو مرتب می زدم در روز چند بار بقیه می گفتن چه حوصله ای داری ول کن بیخیال ولی الان می بینم ارزشش رو داشت فقط حوصله می خواد دیگه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

خیلی میخوری؟ گشنه شد بیشتر میوه بخورفک کنم اونایی ک تو بارداری چاق میشنخواهرشوهر من زیاد غذا نمی‌خور ...

واقعا زیادم نمی‌خورم 

یعنی گرسنه م می‌شه گاهی حتی نمی خورم چون با غذا خوردن تهوعم بیشتر می‌شه و از اونور ببینم وزنم رفته بالا هم خیلی به هم می‌ریزم 

ولی همش حس می کنم توی دلم هیچ غذایی نیس😅