2777
2789
عنوان

فردا وقت زایمانمه میشه برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 61 پست

عزیزم ب ات حمد خوندم ان شاءالله که براحتی زایمان کنی و بچت صحیح و سالم بیاد بغلت و خدا بهش عمر طولانی و با عزت و پز از خوشی بده منم دو هفته دیگه زایمانمه برا امضام دعا کن لطفا 🤲

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
ان شاءالله که به حق امام حسین به زودی زایمان کنی توکلت بخدا باشه بی زحمت دعا کن فردا که داداشم ی ماش ...

ان شالله ممنون عزیزم 

ان شالله هرچی خیره براش پیش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب ات حمد خوندم ان شاءالله که براحتی زایمان کنی و بچت صحیح و سالم بیاد بغلت و خدا بهش عمر طولان ...

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت ان شالله خودتم زایمان راحت داشته باشی و بچه نازتو به سلامت بقل بگیری خداوند به مادر عزیزتون سلامتی بده و زندگیت پر از خوشی و سلامتی 

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت ان شالله خودتم زایمان راحت داشته باشی و بچه نازتو به سلامت بقل بگیری خدا ...

فداتشم ممنون از لطفت مهربون حاجت روا باشی همیشه

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
ان شالله خداوند بهت یه دختر خوشگل و سالم هدیه میده

انشالله ب خوشی زایمان کنی اول تاپیکت برات صلوات فرستادم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

چی میشه منم تایپ بزنم که حامله شدم ترو خدا برام دعا کنین 😪

عزیزم با همه وجودم برات دعا میکنم نه ماه دیگه بیای و تاپیک زایمان بزنی و همه برات دعای سلامتی بکنن ان شالله به زودی دامنت سبز میشه 

بخیر و سلامتیالهی ک زایمان راحتی داشته باشی و پسرت و صحیح و سالم در آغوش بگیری😍😍لطفا برای من و نی ...

ممنونم برای دعای قشنگت ان شالله به سلامتی صدای قلبشو گوش میکنی  سالم و سلامت بغلش بگیری