2777
2789
عنوان

میشه بیااااین خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون شال بود ولی لباسم کاملا پوشیده بود فقط بالاتنه مشخص بود داخل عکس

نگران نباش چیزی نمیشه

بهش فکر نکن

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

بذار ولی یه چیزیمگه نمیگی شهراتون یکی نیست؟ پس نترس دیگه اصن با عکست چیکار میتونه بکنه وقتی تو رو نم ...

میدونی چون این رفتاراش عجیب و غریب بود میگفت هر کی ناراحتم کنه زود بهش ضربه میزنم

خداروشکر که چیزی نشده 

کلا پسرا همینن از متکبر و از خود راضی و ..(بقیه‌ش فحشه😂) اشکالی نداره

دقیقاااا ببین اصلااا تایپم نبودااا یعنی یه پسرایی بودن انقد خوشگل بودن منو خواستن من نگاشونم نکردم

ولی ایییین واسم شاخ شده زورم میاااد

خوب شد تموم شد باباندیده میگم لیاقتت بیشتر ازیناست قطعا

دقیقااا راحت شدم

اتفاقا به معلم طراحیم پیام دادم قضیه رو براش گفتم باهاش خیلی صمیمیم گفت این کارا چیه؟لیاقت تو اینه؟گفت اصن جوابشونو نده لیاقت تو اینجور هولا نیسن اونی که بخواد بیاد میاد به موقعش

اصن من تا الان نه با هیچ پسری ارتباط داشتم نه چیزی نمیدونم چرا جواب این بیشرفو دادم 

دقیقااا راحت شدماتفاقا به معلم طراحیم پیام دادم قضیه رو براش گفتم باهاش خیلی صمیمیم گفت این کارا چیه ...

راست میگه

یارو هوا برش داشت

اشکال نداره دیگه ازین به بعد برات تجربه شد دختر خوب

خیلی مراقب خودت باش زیبا

راست میگهیارو هوا برش داشتاشکال نداره دیگه ازین به بعد برات تجربه شد دختر خوبخیلی مراقب خودت باش زیب ...

آره به خدا

دیگه از این به بعد کلا دایرکتمو میبندم

آره دقیقا تجربه شد تا قبل این اتفاق همش غصه میخوردم که چرا رل ندارمو فلان الان دیگه شناختم آشغالااارو

چشممم🥺🫂

آره به خدادیگه از این به بعد کلا دایرکتمو میبندمآره دقیقا تجربه شد تا قبل این اتفاق همش غصه میخوردم ...

راستی، میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ منم همسنتم و اینکه دوستای زیادی ندارم اگر بخوای بیشتر با هم صوبت کنیم نخوای هم اوکیه💙