2777
2789
آهان همین دیه چه میدونی😉 خسته ای ننه برو خواب نی نی سایت خسته ترت میکنه

نه بابا مگه چه میکنم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خودت داری ؟ راضی بودی عزیزم ، چون من بچه کوچک دارم میخوام یه گوشی نباشه که زود خراب بشه

ن من ندارم ولی دوستم داره 

هواوی هم خوبه 

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درخواست شیاومی دارم از دیجی کالا.فردا نمیرسه دستم میگم خوبه بانه!375تومان

اهان میخوام یه طوری باشه که امتحانشو پس داده باشه ، چون بعدش دیگه نمیتونم بخرم

اهان میخوام یه طوری باشه که امتحانشو پس داده باشه ، چون بعدش دیگه نمیتونم بخرم

پس صبر کن،تا فردا زنده بودم واست مشخصاتی میگم خوب بود بخری،البته خیلی  تعریفش دادن ولی باید ببینم نظرمو میگم

باشه بابا ببخشید ، میخواستم حال و هواتون عوض بشه ، استرستون کم بشه

گوشی های zte زیر 400 دو سه تا مدل خوب داره. گوشی چینی ولی بسیار مقبوله. فقط هزینه تعمیراتش زیاده چون این گوشی کمه تو ایران. سایت دیجیکالا رو ببین.