2777
2789
عنوان

سقط جنین دوماهه

1372 بازدید | 32 پست

من یه پسر دوساله دارم دومی ناخواسته باردارم الان دوماهم کامله وارد ماه سه میشم همسرم که بدم میاد بگم همسرمه مجبورم میکنه به سقط 😭سونو رفتم صدای قلبش شنیدم اینقد که به این بچه حس دارم سر بچه اولم اینجور نبودم 💔 یه روستای دور افتاده زندگی میکنم امروز صبح ساعت ۸ من و بچم بیدار کرده سوار ماشین کرده ۷ ساعت مسیر تا شیراز رفتیم ۷ ساعت برگشتیم الان تازه راه به راه رسیدیم خونه میدونین چرا؟ منو برده از یه عطاری ۷۵۰تومن داروی سقط گرفته 😭تو تمام مسیر باهاش صحبت نکردم دو کلامی که حرف زدمم دعوام شد ،حالم ازش بهم میخوره تو ۷سال زندگی مشترک هیچوقت اندازه الان ازش متنفر نبودم ،هیچکسو ندارم باهاش دردودل کنم یا حداقل راهی جلو پام بزاره همش خودمو نفرین کردم خسته شدم ،میخوام خودمو بکشم دلم به حال پسرم کبابه😭😭😭😭

گفتم نکن گناه داره التماسش کردم قبول نکرد میگه تا قبل چهار ماه هیچ گناهی نیست ، گفتم تو گناهشو گردن بگیر باشه من سقط میکنم میگه همچیشو گردن میگیرم ، خدا خودش شاهده من راضی نیستم اه من تا قیامت باشه گردنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا کمکت کنه بهش بگو اگه بچه سقط نشه و با این داروها یه آسیب جدی ببینه و بدنیا بیاد چی تا آخر عمر گرفتار میشیم باید خواستو جمع میکردی منم سختمه ولی خوب  دلم راضی نمیشه اگه حرفتو گوش نمی‌ده به مادرش حریانو بگو احتمالا خونوادشو در جریان می‌ذاره و باهاش صحبت میکنن 

چرامیگه سقط کن؟

قبلا دبی زندگی میکرده از اونجا بیرونش کردن الان نمیتونه برگرده اونجا میگه هروقت برگشتم اونجا میارم یکی ، یا یه ساعت میگه یه پسر دارم دیگه بچه نمیخام ، یه ساعت میگه نمیخوام دورو بریام فکر کنن هی داره بچه درست میکنه ، کلا همش بهونست...

قبلا دبی زندگی میکرده از اونجا بیرونش کردن الان نمیتونه برگرده اونجا میگه هروقت برگشتم اونجا میارم ی ...

انشااله خدادلشونرم کنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اگه دچار ناباروری بشی هم این آقا گردن میگیرد ؟

رفتم پیش دکتر زنان گفت اصلاااا اینکارو نکن احتمال پارگی رحم ، ناباروری در اینده ، از دست دادن رحم یا حتی مرگ مادر وجود داره ، شوهرم جواب داد مادر مرد هم مرد اصلا برام مهم نیست ... دید کارش جور نمیشه پیش دکتر رفته از یه عطاری دارو گرفته 

واه سقط براچی ...منم پسرم ۱۶ماهش بود ناخواسته باردار شده بودم‌..شیرهم میدادم به پسرم..جاریم گفت سقطش کن..اما من و همسرم حتی ی لحظه هم به این موضوع فکر نکردیم.وگفتیم این بهترین هدیه خداس..اینقدم دوسش داریم.اردیبهشت بدنیا میاد ان شااله.شمام بچت گناه داره سقطش نکنی..یاراضیش کن یا الکی بگو داروها را خوردی..البته با خانه بهداشتتون صحبت کن.اونا راهکاردارن مشاوره میدن شوهرتو