2777
2789

تجربه هاتونو بگید تروخدا

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

اگر سرفه داری یکم برنج نیم دانه بزار بپزه لعابش داغ و داغ بخور جوابه 

برای گلودرد هم چند روز پیش یه کاربر گفت پیاز حلقه حلقه می‌کنه با نصف استکان و یکم زردچوبه و نمک میپزه بعد میخوره گلودردش خوب شده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی مث کته ولی اب برنج خشک نشه اون اب رو برداریم بخوریم؟

اره اون لعاب داغ و داغ میخوردم نه اونقدر داغ که زبونم بسوزه ولی گلوم حرارت حس کنه 

برای دل درد های سرماخوردگی هم خوبه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

کاش یکی بیاد بگه این سرماخوردگی جدیدا رو‌گرفتید چیکار کردید من از بی حالی و لرزش تن در اثر چرک خشک کن های قوی لرزش بدن گرفتم همش گریه ام میگیره بدنم عرق یخ میکنه ضعیف شدم تمومی هم نداره 

اگر سرفه داری یکم برنج نیم دانه بزار بپزه لعابش داغ و داغ بخور جوابه برای گلودرد هم چند روز پیش یه ک ...

والا من دارم میمیرم از سرماخوردگی ازیترو مایسینم بهم افسردگی دادن گوشت تنم میلرزه از ضعیف شدن همش بی حالم از زمانی که این و خوردم هیچ چرک خشک نی هم‌مثل این عمل نمیکنه اما بدنم میلرزه همش دلم میخواد‌گریه کنم تموم نمیشه مریضی این کرونا جدیداش