2777
2789
عنوان

ترس از رابطه

380 بازدید | 26 پست

دوستان توروخدا حمله نکنین ، 

من چندماهه ازدواج کردم و ترس دارم از رابطه تو اون حین بشدت درد دارم ، فک نمیکنم واژینیسموس باشم چون از معاینه اینا نمیترسم ، سوالم اینه که برم پیش دکتر میشه امپول سری بهم تزریق کنه ک سر بشم بتونم رابطه داشته باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل همه همینطوری هستن منم اینجوری بودم. بعد زایمان خیلی باز شدم و راحت شدم

نمیتونم خسته شدم حالم از خودم بهم میخوره دیگه ، خیلی سخته که نشه، همه راهی رفتم کلی دکتر رفتم 

اره حتما برو دکتر اون خودش تشخیص میده یا دارو میده یا ارجاعت میده به همکارش

رفتم زیاد رفتم بهم زایلو ژل داد گفت خانم اگه نتونی خیلی بی عرضه ای میخواستم جر بدم دکتره رو 

ژل های لیدوکایین و... بیشتر دکتر روانشناس + متخصص زنان ممکنه کمکت کنن و حتما زنان رو برو قبلش.

رفتم و بی تاثیر ، لیدوکائین استفاده کردم زایلو ژل استفاده کردم ولی اصلا تاثیری نداره

به مرور درست میشه فعلا زوده با تشخیصش

محیط اروم باشه لوبریکانت و... هم باشه

ببینید چی میشه

ورزش کگل انجام بدید

چند باری لازم به تلاش هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥