2777
2789
عنوان

کلیه درد

247 بازدید | 6 پست

کلیه درد شدید دارم خدا برا دشمن ادمم نیاره 

بد ترین درد تاریخ بشریت . و مشکل اساسی اینه که کلیه ام سنگ سازه و سال ها با این درد اشنام کسی

که تجربه نداره نیاد . وقتی داخل لوله هالب 7میلی سنگ 9میلی باشه اونوقت میفهمی مرگ چقدر زیباست. تجربه موثر و تضمینی دارید بگید 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

سلام.

خواستم بگم دامادمون و حتی همسرم کلیه هاشون مثل شما سنگ سازه و خیلی درد متحمل میشن.

جدیدا دکتر برای دامادمون این قرص نوشته خودش میگه سنگارو میشکنه خرد خرد دفع میشن میخواین امتحان کنید.

اورو سیترا ۱۰   بعدازخوردن تا یکساعت نباید دراز بکشین یا بخوابین روزی یک عدد با معده پر.

باز خواستین با دکتر مشورت کنید

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
سلام.خواستم بگم دامادمون و حتی همسرم کلیه هاشون مثل شما سنگ سازه و خیلی درد متحمل میشن.جدیدا دکتر بر ...

ممنون از راهنمایی تون

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین مشکلو دارم دقیقاااااااا

پوست سنگدان کبک بزار خشک بشه بخور 

پوست سنگدان کبک بزار خشک بشه بخور

حتمااا امتحان میکنم

شما نتیجه گرفتید؟

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .