2777
2789

خیلی دیدم که زنها دنبال دعا و مسائل خرافی هستن. چه وجه مثبتش و چه وجه منفیش. ولی تو آقایون خیلی کمتر دیدم.

بنظرتون علتش چیه؟

- ضعیفتر بودن زنها نسبت به مردها؟

- خواسته های غیرمعقول زنها که فقط با معجزه ممکن میشه؟

- دلایل دیگه؟

هی بگم دلایلمو یسری میان بمن فوحش میدن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر کس که دعا بگیره متنفرم نمیدونم چرا تا قیامت ازش بدم میاد سر همینجور مسائلی با خواهر قطع ارتباط کردم خیلی دعا میگیره ولی مردای خونمون اصلا اعتقاد ندارن خداروشکر

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

منم همین ذهنم رو درگیر کرده 

یکی از فامیلای ما رفته دعا نوشته بچش پسر باشه حالا اینم ما خیلییی اتفاقی لو داد 

بعد اسم عموی طرف محمد اسم دایی طرف محمد اسم پدربزرگش محمد اسم بچش همومحمدگزاشته 

در حالی که پدر بچه گفته من با دعا پسر نمیخوام 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

حریف مردها نشدن وشاید گاهی به تنگ اومدند و نداشتن شغل تمام وقت وزمان آزاد داشتن 

خدایا به قلبم صبر بده تا رنج از دست دادن عزیزانم را تحمل کنم.آنهایی که اکنون پیش تو هستند 

زنا احساساتی تر به همه چی نگاه میکنن برای همین متاسفانه راحت تر گول میخورن مخصوصا وقتی تحت فشار باشن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

چون دستشون به جایی بند نیست

و بیشتراین مرداهستن که نامردی میکنن

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چون مردا ازش سر درنمیارن و تو جمعاشون مطرح نمیشه

وگرنه من دوستم دنبال دعا بود یه مدت طولانی

اتفاقا ۹۹٪ آدمای شاخ حوزه علوم غریبه مردن خودشون😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چون مردا ازش سر درنمیارن و تو جمعاشون مطرح نمیشهوگرنه من دوستم دنبال دعا بود یه مدت طولانیاتفاقا ۹۹٪ ...

اونا واسه پول درآوردن هستن. وگرنه بیشتر مشتریهاشون خانم هستن.