سلام ، خسته شدم از بس رژیم گرفتم و ول کردم ، همش گشنمه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم یک راهی بهم بگید که بتونم وزنمو کم کنم 10 کیلو اضافه وزن دارم
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی باشگاه حتما برو.یه مدت بسکوییت ساقه طلایی بخور فقط وقتی گشنت میشه
فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
صبحانه و شام چی باید خورد ، نان و برنج و حذف کنم تو ترک ناهار
من صبحا دو لقمه صبحانمه یاحتی یه تیکه نان خشک بعدش یه کاهو کلمی میخورم یا چندتا خیارو گوجه یا خیلی گشنه باشم دو سه تا سفیده تخم مرغ آب پز ...و شبا از شام خانواده یه پیاله کوچیک میخورم ...ورزشم ترک کردم حسش نیست شاید تو خونه چندتا ورزش شکم کار کنم از این به بعد
سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
من صبحا دو لقمه صبحانمه یاحتی یه تیکه نان خشک بعدش یه کاهو کلمی میخورم یا چندتا خیارو گوجه یا خیلی گ ...
چه اراده خوبی ، چقد کم کردید با این روش
بله من کاهش وزن ۲۳ کیلوییمو بعد از زایمان مدیون نخوردن ناهار و بدو بدو دنبال بچم😁
وای چه عالی خوشحال شدم پس منم واقعا همین روشنو پیسش برم ، میخواستم دوباره کانادای بگیرمولی خیلی ریزش مو گرفتم چند روز گرفتم بعدش ول کردم اشتهام وحشتناک زیاد شدش