2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

261 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من الان چند ماهه تبلی تخمدان گرفتم طوری که پریود هام خیلی تاخیر داره هر سری فکر میکردم باردارم ولی خبری نبود

تخمک ام خیلی ضعیفه

درمان خانگی میدونین که قوی کنم تخمدان و تخمک هامو؟ 

دلم بچه میخواد تازه متوجه شدم رحمم هم به شکل ارکوئیت. یا همون قوص دار هست یعنی فضای داخل رحمم کوچیکتره یه کم نسبت به حالت معمولی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی اصلا نگران نباش خیلیا هستن باوجود تنبلی بچه دار شدن تحت نظر دکتر باش ضمن اینکه عرق رازیانه مصرف کن و ضمنا درخصوص نوع رحم شما بلید بگم ک فکر میکنم اینجور باشه ک موقع بارداری دهانه رحم رو بدوزن یکم سخت هست دوران بارداری ولی مشکل غیرقابل حلی نیست 

عزیزم من داشتم و این ماه باردار شدم اصلا نگران نباش

سلام  مبارکه 

دارو  هم خوردین؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
سلام  مبارکه  دارو  هم خوردین؟

مرسی دوستم

4 ماه اقدام بودم 

مهر تا ابان خوردم بعد بیخیال شدم

دیگه از ابان ادامه ندادم

اذر هم حامله شدم

مهمترین چیز اینه که نا امید نشی و استرس نداشته باشی

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
مرسی دوستم 4 ماه اقدام بودم  مهر تا ابان خوردم بعد بیخیال شدم دیگه از ابان ادامه ندادم اذر ...

ببخشید  مهر تا آبان  چی خوردین؟  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
خانمی اصلا نگران نباش خیلیا هستن باوجود تنبلی بچه دار شدن تحت نظر دکتر باش ضمن اینکه عرق رازیانه مصر ...

التماس دعا دارم توکل بخدا

چطوری باید عرق رازیانه مصرف کنم؟