2777
2789
ربطی به خارج رحمی نداره خارج رحمی با بتای بالا هم امکان پذیره اون با سونو معلوم میشه

ینی خارج رحمی نیس خداکنه نباشه من ازخیربچه گذشتم

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی خارج رحمی نیس خداکنه نباشه من ازخیربچه گذشتم

عزیزم نترس اتفاقا منم این ماه بتا دادم ۸۳ بود ۴ روز بعدش دادم شده بود ۴۳ خارج رحمی نبود.دکترم یکمی شکممو فشار داد گفت درد نداری گفتم نه گفت احتمال زیاد خارج رحمی نیست واسم سونو واژینال نوشت حدسش درست بود و خودش خود به خود دفع شد

خدایا خسته ام😢
عزیزم نترس اتفاقا منم این ماه بتا دادم ۸۳ بود ۴ روز بعدش دادم شده بود ۴۳ خارج رحمی نبود.دکترم یکمی ش ...

منکه کلا امروز خیییلی حالم بد بود خداکنه منن مث شما باشه شرایطم ،شمایم پریود شده بودی عزیزم

منکه کلا امروز خیییلی حالم بد بود خداکنه منن مث شما باشه شرایطم ،شمایم پریود شده بودی عزیزم

اگه درد نداری خارج رحمی نیست

من۲ آبان پریود شدم،۶آذر بی بی چک مثبت شد،۱۳ آذر خونریزیم شروع شد اصلا اذیت نشدم

یه هفته هم بیشتر خونریزی نداشتم

خدایا خسته ام😢
اگه درد نداری خارج رحمی نیست من۲ آبان پریود شدم،۶آذر بی بی چک مثبت شد،۱۳ آذر خونریزیم شروع شد اصلا ...

ن درد ک ندارم عزیزم بعضی وقتا خفیف چرا، پریودمم نسبت بقبلنا بیشتربودتا دوبسته ببخش ک واضح میگم ولی خب آخراشه مث پریودی هفت هشت روزشده دیگه

ن درد ک ندارم عزیزم بعضی وقتا خفیف چرا، پریودمم نسبت بقبلنا بیشتربودتا دوبسته ببخش ک واضح میگم ولی خ ...

ایشالا که چیزی نیست نگران نباش

نه از من حجم خونریزیم مثل پریود بود تنها تفاوتش این بود که لخته دفع میکردم

خدایا خسته ام😢
ایشالا که چیزی نیست نگران نباش نه از من حجم خونریزیم مثل پریود بود تنها تفاوتش این بود که لخته دفع ...

انشالله عزیزم،ممنونم ازراهنماییت،حجمش ک منم هم مثلا س روزاول زیاد ببعد. متوسط روزآخردرحدلک اینسری پنج روزاول شدید دوروزم درحدمتوسط روب کم امروز درحدلک