2777
2789

لایک

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من بادز هست ایرپاد نیست 

ایرپاد یعنی فقط مال آیفون 

بادز یعنی فقط مال سامسونگ 

مال مت بادز ۲ پرو هست حدودا ۶ ملیون گرفتم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

منم میخوام بخرم 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

انکر r50i 

سه تا ازش داریم، راضی‌ ایم ازش

خواهرزاده م qcy anc2 داره، اونم خوبه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیس qcy ها یکم ضعیفه من داشتم دو مدل ازشونیه ایراد دیگه هم ک دارن بعد یه سال یهو صداش کم میشه نمیدون ...

احتمالا فیک گرفتی چون اولین کسی هستی میگی بده

تو رنج قیمتیش بنظر من شاهکاره

مخصوصا اینکه شارژش دیر به دیر تمام میشه

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

بادز ۲ معمولی یا پرو از سامسونگ عالیه.من دارم و خیلی راضیم.امکاناتش خیلی زیاد و خفنه

یع قابلیت داره که اگه فعالش کنی میتونی صدا رو همون اندازه یا بیشتر از وقتی که ایرپاد تو گوشت نیست بشنوی

یه قابلیت هم داره که صدای اطراف رو کمتر میشنوی

میتونی کیس ایرپاد رو بیسیم شارژ کنی

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩