2777
2789
عنوان

کسی هست الان بهم مشورت بده

61 بازدید | 6 پست

سلام دوستان روزتون خوش

در رابطه با مسئله ای به مشورت شما نیاز دارم

من ۲۰ سالمه و امسال تو یه موسسه زبا خوش نامی از شهرمون دوره تی تی سی گذروندم ۵ تومن و تو کلاس ۲۰ نفری بودیم که گفتن همه شما که اینجایید بعد دوره هم اینجا هم موسسه های دیگ معرفی میشید برای تدریس

خیلی خوشحال بودم ولی اخر دیدیم ۴ نفر و خود موسسه باهاش قرار داد بست بقیه کاراموزی میگذروندن من الان ۲ ماه کاراموزم درحالی که پتانسیل اش و تو خودم میدیدم 

الان میدونید برگشته چی میگه؟ میگه من بهت کلاس میخوام بدم اما بیا این کلاس ایلتس مارو شرکت کن که هزینش ۸۶۰ عه. 

فکر کنید من یه کلاس داشته باشم به زور ماهی ۱ تومن بده ک ۸۶۰ تومن هم ازم میگیرن چیکار کنم ؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

از بچه هامون دوتاش که قرارداد داشتن گفتن ما شرکت نمی کنیم . دیروز فهمیدیم ب بهانه ای دوتاشون اخراج شدن

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل تیچر های موسسه رو مجبور کردن تو اون کلاسا شرکت داشته باشن . 

بعد قبل این موضوع ی روز ب من زنگ زد سوپروایزر گفت میخوام سه تا کلاس بهت بدم . اون لحظه رو ابرا بودم دوستان ولی ادامه اش گفت شرط داره اونم اینک سه تا از دوستات تو دوره بعدی تی تی سی ما شرکت کنن . 

مدرکت بگیر برو موسسات دیگه demo بده

مدرک رو قبول میکنه جاهای دیگه؟