2777
2789
عنوان

از بچه داری خسته شدم

964 بازدید | 33 پست

از خودم و بچم متنفرم از صبح تا شب فقط جیغ میزنه مطب دکتر رفته بودیم اینقد جیغ و گریه راه انداخت دکتر گفت خدا بهت صبر بده فقط بااین بچه ...غذا میبینه فقط داد میزنه موقع خواب فقط جیغ می‌کشه مریض شدم از دستش سرطان گرفتم تموم دندونام خرابه ۱۴ماهشه هنوز راه نمیره و حتی مستقل نمیشینه کاردرمانی هم فایده نداشت روش

هنوز نمیتونه بشینه؟دکتر علتشو نگفت؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گناه اون بچه چیه نمیفهمه که مشکل داره گریه میکنه باید پیدا کنی .....ناراحته به هرحال ....الهی خدا خودش کمکش کنه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچت خیلی کوچیکه طبیعیهمن چی بگم ک پسرم ۳ سالشه بشدت عصبی و جیغ جیغو ، از یکسالگی سرشو ب قصد کشت می‌ک ...

بچه ب این کوچیکی چرا باید قرص اعصاب بخوره 

بهتر نیست بفکر درمان های دیگه باشی

میدونی عزیزم جیغ زدن بچه ها یعنی یاد گرفتن نیازها و حرفها خواسته ها و مطالباتشون رو از این طریق بگن! اگر مادر صبور باشه و سر بچه تحت هیچ شرایطی  داد نزنه سر همسرش داد نزنه، پدر هم متقابلا همینطور باشه بچه هم  هرگز داد نمیزنه

من خارج از کشور زندگی میکنم اینجا بچه هاشون خیلی آرومند، حرف گوش کنن، جیغ نمیکشن، وقتی ب پدر و مادرشون نگاه میکنم میبینم اونام آرومند، اصلا سر بچه داد نمیکشن، خیلی حوصله بچه رو دارند حتی وقتی دو سه تا بچه دارند با همشون با ارامش و خونسردی حرف میزنن طوری با بچه دوساله حرف میزنن انگار دارن با یه ادم بالغ و محترم صحبت میکنن، کاری ک ما ایرانیا نمیکنیم 

تقصیر نداریم یاد نگرفتیم، شرایط زندگی تو ایران و شرایط اقتصادی همه رو عصبی کرده ولی بخاطر ارامش خودمون باید با بچه اروم صحبت و رفتار کنیم

میگن خیلی از بچه ها سرشونو میکوبن اینور اونور ،نباید بهش توجه میکردی یادش میرفت

من توجه نمیکردم اما شوهرم داد میزد بگیییرش وای سرشو زد وای

دیگه تصمیم گرفتیم توجه نکنیم ولی فایده نداشت یه بار محل ندادیم ۱۰ بار سرشو کوبید مجبور شدم بگیرمش

میدونی عزیزم جیغ زدن بچه ها یعنی یاد گرفتن نیازها و حرفها خواسته ها و مطالباتشون رو از این طریق بگن! ...

آفرین دقیقا 

منم تاثیر اینجور صحبت کردن و تو بچه هام دیدم ولی خیلی صبوری میکنم و خیلی با احترام حرف میزنم 

ولی گاهی خیلی شیطنت میکنن آدم از کوره در میره و ناخاسته ی تن صدایی درمیاد اونم ن خشن و داد 

مقتدرانه  ولی خب بازم من میگم آدم خیلی خیلی باید صبوری کنه

بچه ب این کوچیکی چرا باید قرص اعصاب بخوره بهتر نیست بفکر درمان های دیگه باشی

چند وقت پیش قرصشو کم کم قطع کردم یکماه بهش ندادم ژهو دیوانه شد اصلا به هیچ صراطی مستقیم نبود فقط جیغ میزد و سرشو میکوبید دوباره بردمش دکتر گفت باید قرصشو قطع نکنی ، اسم قرص ریسپریدونه مال بچه های بیش فعاله