2777
2789
عنوان

خیانت

267 بازدید | 16 پست

یه دختر دارم که شیش ماهشه و از شوهرم خیانت دیدم حالم بده چیکار کنم بنظرتون اگ قهر کنم برم طلاق بگیرم در حق دخترم ظلم کردم💔

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

نه ظلم نکردی ظلم اصلی ب خودت میکنی 

اول اینکه حتما ب روش بزن و حتا اگ جداهم نشدی یه درس عبرت بزززززرررگ بهش بده بفهمه مظلومو بی زبونو تو سرخور نیستی 

حتما حتما قهر کن 

برا من پیش اومد یه سلیطه بازی دراوردم کله شهرو تیرو طایفه فهمیدن جدانشدم سه ماه قهر بودم با تعهد برگشتم

الان چندسال میگذره از اون موضوع زندگیه خوبی دارم

ادم تا از اشتباهش یه درس حسابی نگیره ادمه زندگی نمشه

امیدوارم خدا بهترینارو برات بچینه

♥️🫶🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم میگفت تو به چت میگی خیانت حتی عکسشم ذخیره کردم به دختره هم پیام دادمگفتم دست از سر زندگیم بردار ولی دخترم کوچیکه نمیتونم قهر کنم بزارم برم از طرفیم نمیزاره دخترمو ببرم

اره میگیرهولی به خودت ظلم نکن با حقارت زندگی نکن خواهشا

پدرم تازه فوت کرده تصمیم دارم بعد مراسم چهلم قهر کنم بهم میگه قهر کنی دیگ نمیزارم رنگ دخترمو ببینی منم میگم نزار اصلا برام مهم نیس ولی خوب چیکار کنم میترسم واقعا این کارو بکنه 

پدرم تازه فوت کرده تصمیم دارم بعد مراسم چهلم قهر کنم بهم میگه قهر کنی دیگ نمیزارم رنگ دخترمو ببینی م ...

خدابیامرزه پدرتو

مملکت قانون داره مگه دست اونه نذاره رنگشم ببینی

♥️🫶🏼

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

سلام یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضایت مندی هاشم زیادهبرای کسایی هم که م ...

راسته واقعا

راسته واقعا

رایگان رایگان شو حقیقتا نمیدونم 

اما من مشکل مالی داشتم در حد رایگان مشاوره گرفتم ۲.۳ ماه پیش هر جا رفتم گفتن هر جلسه ۳۰۰ تومن حداقل ۲.۳  جلسه باید بیای 

ایشون کلا ۱۰۰ تومن گرفتن