2777
2789

خواب دیدم خونمون پر از جن هست

من نمیبینمشون ولی هستن

مثلا بابام در حموم وایستادن و دارن برادرم رو صدا میکنن من میگم داداش که اینجا پیش من نشسته

میگه این که تو حمومه کیه پس زل میزنم جلو برادرم صلوات میگم بسم الله میگم هیچی نمیشه میرم پیش بابام که در حموم وایستادن میبینم برق حموم خاموشه ولی صدای برادرم میاد از داخل که داره اواز میخونه همین که مابا خودمون میگیم حتما از اوناس ساکت میشه

یا میرم میخوابم میبینم یکی بغلم میکنه میگم حتما توهمه 

بعد میگم اگر هستی فلان مدل بغلم کن یا مثلا دستم رو بگیر همین کارو میکنه اصلا هم ازش نمیترسم تازه خیلی هم دوسش دارم اسرار میکنم خودش رو بهم نشون بده

هرچی میگم قبول نمیکنه در نهایت یه عکس نشون میده شبیه بال های فرشته و اون دایره های روی سرشون تو فیلم ها میگه ما این شکلی ایم همینقدرش یادمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله لطفاً 😂اخه خوابای من تعبیز داره معمولا هم خودم میفهمم ولی اینبار خیلی پیچیده بود

بگوئید  یوزارسیو از زندان بیاید شاید بتواند تعبیر کند 😇😇😇

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد