2777
2789

من عقدم پارسال عقد کردیم چون من میخواستم عقدمون یه روز خاص باشه عجله ای رفتیم محضر 

(قبل عقد دوست بودیم طی کرده بودیم من مهریه نخوام و حق و حقوق و بگیرم چون عجله ای رفتیم نشد)

وقتی عاقد پرسید مهریه چقدر همسرم گفت ۱۱۴ تا باباش گفت ۱۴ تا 

عاقد گفت هرچی داماد بگن همونه

بعد پرسید عندالمطالبه باشه یا عندالاستطاعه(ینی داماد هروقت داشت بده اگه نداشت میتونه نده)

باباش گفت عندالاستطاعه عاقد گفت داماد و عروس باید تصمیم بگیرن

همسرم به من نگاه کرد به باباش نگا کرد تو جمع بودیم

ولی بخاطر من گفت عندالمطالبه 

الان نزدیک یه ساله عقدیم همسرم میگه بریم مهریه رو ببخش بابام خوشحال شه اونموقع من حرفشو زمین انداختم تو جمع خیلی بد شد خیلی ناراحت شد

منم گفتم بریم حق برابر بهم بده منم مهریمو میبخشم 

بنظرتون اینکارو انجام بدم؟

چه حقایی رو بگیرم ازش؟

حق خروج از کشور - حق حضانت - حق طلاق - حق تحصیل - حق اشتغال باید ببری دفترخونه ثبت کنن

و اینکه اینجوری حقوقتون برابر میشه چون آقای داماد از قبل همه اینارو قانونی داره…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره شوهرت ۱۱۴ تا سکه رو داره بده یا نه اگه نداره برو حق طلاق و حق برابری و حق حضانت بچه و حق خروج از کشور بهت بده 

یک حق دیگه هم هست اسمشو نمی‌دونم که هرچی بعد از ازدواجتون خریدید نصفش به تو تعلق بگیره 

نه پشت گوش بنداز هردفعه یه بهانه بیار. مهریه بیشتر بدرد میخوره. مثلا چ حقی میخای لگیری؟ حق تحصیل حق خروج از کشور حق مسکن یا ..... یعنی نمیذاره تحصیل کنی یا مکان خونه به انتخاب خودت باشه

نه نمیخاد بری. خودتا بزن به اون راه. و حرفش هم پیش اومد بزن به کولی گیری ی بامبولی راه بنداز که دیگه دفعه اخرش باشن اسم مهریه میاره. مثلا بگو مگه شما به طلاق دادن من دارید فکر میکنید و شر به پا کن. ببین داستااااااان راه بندازاااااا. بعدم تو‌ مگه بی کس و کاری، باباش زنگ بزنه به خانوادت بگه. میونه شما دو تا جوون هم خراب نکنه. بعدم چه اهمیت داره بابای اون خوشحال باشه یا نباشه. مگه برا دل بابای اون زندگی میکنی. بش بگو بابای منم ۱۰۰۰ تا سکه دوست داره. بیا بریم بکنیمش هزار تا ، تا بابای من خوشحال شه

نه نمیخاد بری. خودتا بزن به اون راه. و حرفش هم پیش اومد بزن به کولی گیری ی بامبولی راه بنداز که دیگه ...

خودم بیشتر دوس دارم حقارو بگیرم

دختردایی خودم ۳۵۰ تا سکه داشت پارسال طلاق گرفت همشو بخشید تا فقط شوهرش طلاقش بده.

اینجوری ک مهریه اصلا بدرد نمیخوره 

نه پشت گوش بنداز هردفعه یه بهانه بیار. مهریه بیشتر بدرد میخوره. مثلا چ حقی میخای لگیری؟ حق تحصیل حق ...

حق طلاق حق خروج از کشور حق اشتغال

مردا اگه بخوان میتونن هزارتا کار کنن تا مهریه ندن

بنظرتون اینارو بگیرم یا مهریه م بمونه

عزیزم به شرایط خودت بستگی داره، خانواده خودت حامی هستن خدایی نکرده چیزی شد پشتت باشن؟ و خودت مستقل میتونی باشی؟ اگه آره حق ها برات مهم تر از مهریه است

مهریه رو خیلی به زور میتونی بگیری خدایی نکرده چیزی شد اگه

خودم بیشتر دوس دارم حقارو بگیرمدختردایی خودم ۳۵۰ تا سکه داشت پارسال طلاق گرفت همشو بخشید تا فقط شوهر ...

نه عزیزم ایشالا که زندگیت اصلا له اونجاها نمیکشه. ولی تو حتما شوهرت را مشناسی اونم دوستت داره. حق تحصیل و کار و ... را همینجوری داری. اجازه اش را بت میده. خروج از کشور با خودت رو راست باش، ادمی هستی که مدام سفر خارج میری؟ اگه نه که به چه کارت میاد. حق تصنیف اموال ، که طرف اگر بخواد طلاقت بده میره همه چیا اول میزنه به نام مادرش، بعد میگه بیا طلاق بگیریم. اینم عملا بی فایده است. میمونه ی حق طلاق. تو همین مهریه را داشته باشی، خداااااایی نکرده کارتون به جدایی رسید موقع طلاق میبخشیش و طلاقت میده. پس بچسب به همین مهریه . جوی که تو اینستا راه افتاده نگیردت

حق طلاق حق خروج از کشور حق اشتغالمردا اگه بخوان میتونن هزارتا کار کنن تا مهریه ندن

داماد خانه داره یا نه جهیزیه با کیه ؟

عادلانه اینه سه دونگ خونه به اسمت بزنه چهارده تا سکه و پنجاه یا صدگرم طلا با توجه به شان خانواده تون 

داماد خانه داره یا نه جهیزیه با کیه ؟عادلانه اینه سه دونگ خونه به اسمت بزنه چهارده تا سکه و پنجاه یا ...

شرط خروج از کشور مال وقتیه که بخوای و بتونی بری خارج که با دلار الآن و اوضاع اقتصادی رغبتی نمی مونه 

حق طلاق حق خروج از کشور حق اشتغالمردا اگه بخوان میتونن هزارتا کار کنن تا مهریه ندن

زنها هم توی این دوره زمونه حرف حرف خودشونه واسه تحصیل و کار و خونه و همه چی مگه اینکه خیلی مطیع باشه. بعدم حق وکالت در طلاق رو بتونه پس بگیره . هروقت حرف طلاق شد میگی مهریه در برابر طلاق و تمام دبگه حق نمیخاد. مهریه واسه تقسیم ارث هم بدرد میخوره. ما یه اشنا داشتیم شوهرش ورشکست شد باید مغازه رو پس میداد ب طلبکارا ولی زنش شکایت مهریه کرد و از چنگ طلبکارا درش اورد. مهریه ک فقط واسه طلاق نیس

۳۰ سکه ببخش صرفا در ازای وکالت در طلاق

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست