2777
2789
عنوان

راهنمایییی کنیدددد🥲😭😭

76 بازدید | 15 پست

شغل فعلی همسرم قرار دادیه و رسمی نمیکنن هیچوقت چون توی شرکت کار میکنه ولی کارشو دوست داره و راضی حقوقشم ماهی بیس تومنه

چن سال پیش حدود چهارسال پیش برای سپاه ثبت نام کرد تو این چندسال خیلی رفت و امد تا کاراش انجام شه حالا امسال جذبش میکنن زنگ زدن بیاد میگه نمیرم این کارمو بیشتر دوست دارم ولی من میگم برو اونجا بعد چن سال رسمی میشی میگه به این کارم عادت کردم دوست ندارم برم اونجا از صفر شروع کنم کلی بحث کردیم اخر گف اگه تو بخای میرم ولی بدون خودم دلم نمخاد حالا چیکارکنم😂

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت داره صبح تا ظهر یا شب کار میکنه و مسئول خرج خونه هس بذار هر کاری رو که بهش علاقه داره انجام بد ...

اره درست میگید ولی میگم ۴سال دنبال اینکه سپاهی شی رو گرفتی الان چرا ول میکنی میگه دیگ توان از صفر شرو کردن رو ندارم الان سرپرست شدم و توکارم دارم پیشرفت میکنم نمیخام بره اونجا از صفر منت گوش کنم‌خودمم موندم خانواده میگن بگو بره اونجا اعتبارش بیشتر بعد ۵سال باید بره مرز خدمت 

رسمی بودن و حقوقش خیلی هم ذوق ندارهارگانی که گفتی زنگ زده، نمی‌دونم رو چه حسابی دربدر دنبال جذب نیرو ...

اخه میگم اینکارش اگ ی روز نتونه کار کنه میندازنش بیرون ولی اونجا اعتباره داره ولی خودش میگه توان ندارم ۵سال دور از خانواده مرز برم کار کنم منت بکشم و دوری از خانوادم بخدا موندم خانوادم میگن بفرست بره حرمت و اعتبار شغلیش بیشتر 

اخه میگم اینکارش اگ ی روز نتونه کار کنه میندازنش بیرون ولی اونجا اعتباره داره ولی خودش میگه توان ندا ...

اولا که همین الان ننداختن بیرون اگرررر بیرون کردن اون موقع یه فکری میکنید 

بعدم با این اوضاع جامعه اصلا وجهه خوبی ندارن کدوم اعتبار!

بعدم این کار بیرون کردن یه کار دیگه ولی آیا حاضری یه خار به پای شوهرت بشینه؟

برادر شوهرم نظامیه رفت مرز سیستان زن و بچش هم نبرد ولی باز هم درگیری شده بود و الان ترکش تو پاشه، الان هم اومده ولی با این عواقب و خطرات چه فایده

هیچ کی از گشنگی و بی.پولی نمرده، جوونه سالمه این کار نشد یه کار دیگه

الان هم از همین زندگی لذت ببرین زندگی براش سخت نکن

اولا که همین الان ننداختن بیرون اگرررر بیرون کردن اون موقع یه فکری میکنید بعدم با این اوضاع جامعه اص ...

مرسی عزیزم برا توضیحت اره بهش زنگ زدم گفتم هرجور دوس داری اذیت نمیکنم