2777
2789
عنوان

یک حس ششم نمیتونه بگه ساعتم کجاست

74 بازدید | 14 پست

ساعتم خیلی عجیب و غریب گم شد ... مراسم احیا دستم کردم و بعدشم رفتیم شام خوردیم و اومدیم خونه دیدم نیست 

زمین و زمان گشتم از رستوران گرفته تا همونجایی که رفتم هیئت

همشم تو خواب میبینم که پیداش کردم و تو دستمه

خیلی دوسش دارم ساعت عروسیم بود یکی به دادم برسه یک نشونی بهم بده 😭😭😭 همش خواب میبینم پیداش کردم

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون که خاب میبینید درسته پیداش میشه

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

حس ششمی نیستم اما یه حسی بهم میگه زیر تخت ،کنار تخت ،میز کنارتخت کلا به تخت مربوط میشه

تختم موقع تمیز کاری همه جاش تمیز کردم پشتش و ... نبود

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

احتمالا زیر تخت باید افتاده باشه، یا رفتی وضو گرفتی تو سرویس بهداشتی

نه اون شب سرویس نرفتم تختم زیرش خالی نیست دکور اتاق خواب عوض کردم جا بع جا کردم همه چیزو چیزی پیدا نکردم

توی کیفهایی که با خودت می‌بری بیرون هم یه نگاهی بنداز.امیدوارم خیلی زود پیداش کنی

انشالا 

احساس میکنم زیر چیزی که پایه داره افتاد

تو اتاق خواب؟

من یک تیکه طلا هم گم کردم که از انگشترم افتاده 

چیزی راجب اون حس میکنین؟