2777
2789
مرد و زن‌های متاهل نصفشون هرزه و جینده شدنژه مشت آشغالن

مجردا اکثرا اون دخترا که بلفرض با کسی هستن هم تک پرن متاهلا نه خیلی دیدم اصلا سیر نمیشن از جنس مخالف اونایی که خیانت میکنن اه اه اه🥲❤️‍🩹

متاسفانه وقتی به هم جنس خودشون رحم نمیکنن ، چه توقعی که خیانت کم بشه ...من پیشنهاد از مرد متاهل داشتم وضع مالیش عالی .اما خدا شاهده محل کارم عوض کردم تا اون آقا نبینم میگم زنش چه گناهی کرده همجنس خودمه ،حس حال خودم اگه تو شرایط اون بودم ...مردها وقیح شدن بلانسبت بعضی زن ها هم خودشون بی ارزش میکنن..

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه وقتی به هم جنس خودشون رحم نمیکنن ، چه توقعی که خیانت کم بشه ...من پیشنهاد از مرد متاهل داشت ...

دمت گرم واقن کاش خانمایی مثل تو زیاد بشن

بعضیا هستن خودشون کرم میریزن تاپیک خوندم هم خودش متاهله هم پسرعموش مرده کاریش نداره زنه پیش پسرعموهه کرم میریزه بعد میگه حساس شده روانی

دمت گرم واقن کاش خانمایی مثل تو زیاد بشنبعضیا هستن خودشون کرم میریزن تاپیک خوندم هم خودش متاهله هم پ ...

من میگم اگه مرد یا زن متاهل از زندگیش ناراحته هزار تا راه مشاور اینا هم رفته و‌نشده طلاق بگیره بعد هر غلطی خواست بکنه اونم طرفش مجرد انتخاب کنه، آخه چرا رو زندگی متاهل باید اوار بشی ،،از ماست که بر ماست ...

من میگم اگه مرد یا زن متاهل از زندگیش ناراحته هزار تا راه مشاور اینا هم رفته و‌نشده طلاق بگیره بعد ه ...

دقیقا حرف درست هم همینه زندگیشون رو روی آواره های زندگی مردم میسازن هیچ وقتم خیری نمیبینن این آدما

از بس ندید بدید هستننسل جدیدی که سنشون پایین‌تره درسته که مجردیشون کارهایی میکنن که عجیب میاد اما به ...

🥲کاش درست بشه این اوضاع...

اینا با چه رویی مثلا فردا روز مادر میشن خیلیاشونم مادرن البته ولی چه مادرانی:)

دقیقا حرف درست هم همینه زندگیشون رو روی آواره های زندگی مردم میسازن هیچ وقتم خیری نمیبینن این آدما

یه دوست هفت ساله دارم دوسال با یه آقای بود بعد فهمید متاهل انقد باهاش حرف زدم گفت وابسته اش شدم ال و بل گفت گفته زنمو طلاق میدم رابطه ندارم همه دروغ های که مردها میکنم توجیه کنن ،،بخدا انقد با دوستم حرف زدم نکن نساز حیف تو خلاصه یه مدت از آقا جدا شد چند روز پیش باز فهمید برگشتن به هم من دوستی هفت سالم گذاشتم کنار دقیقا بهش گفتم تو وقتی به هم جنس خودت زنه رحم نمیکنی تو دوستی هم به من رحم نمیکنی آخه بیرون که میرفتم اون آقا با دوستش میومد اینم به من اصرار که تو هم بیا منم گفتم لابد دوستهای اون آقا هم متاهل هستن برای چی خودم بندازم تو چاه آه نفرین زنش 

خانم ها هر کی میخونه خواهش میکنم گول حرف مردها نخورید اینها اگه با زنشون مشکل دارن اگه مرد هستن برن درستش کنم برن مشاور هزار تا راه هست نشد طلاق بگیرن بعد دختر بازی کنم ..زن مرد هم نداره حرمت عزت نفس خودتون حفظ کنید وارد زندگی متاهل نشید به والله که ته نامردیه..

یه دوست هفت ساله دارم دوسال با یه آقای بود بعد فهمید متاهل انقد باهاش حرف زدم گفت وابسته اش شدم ال و ...

پسرا یه ضرب المثلی دارن میگن دخترا خودشون میخان گول بخورم وگرنه این حرفای کلیشه ای رو هزاران نفر میگن

اون دختر برای اینکه لاپوشونی کنه کثافت کاریاش رو ترجیح داده اینطوری توجیه کنه🙂

یه زن کثیف همسایمه. با وجود شوهر و بچه هروز مردای رنگ وارنگ میاره خونه .حالا به زنه دیگه کار ندارم چ ...

حتما نوش سر کاره کوفت بیاره واسه این بخوره اونم همچین میکنه عن خانم😑💔وای کاش نسلشون منقرض بشه