تقصیر داداش و زن داداشته که جلو بچه شون گفتن احتمالا
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامان بابای واقعی بچه داداشت بهش یاد ندادن تو مسائلی که بهش مربوط نیست دخالت و فضولی نداشته باشه ؟
دختر خاله ات چرا اینهمه سال به بچه واقعیتو نگفته که از دهن دیگران بشنو !؟
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اصلا نمیخواستن بگن بچه داداشمم ۱۲سالشه هرچی شنیده اومده گفته
اشتباه کردن ذیگه ! پرورشگاه خودش هر چند وقت یکبار سر میزنه که وضعیت بچه رو ببینه چطور تا حالا متوجه نشده ؟!
الان هم بهتر از مشاور کمک بگیرن که چه رفتاری داشته باشند بچه آسیب نبینه البته اگه براشون مهم و واقعا حس اولاد فرزندی دارن 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦