2777
2789

تقصیر داداش و زن داداشته که جلو بچه شون گفتن احتمالا

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بابای واقعی بچه داداشت بهش یاد ندادن تو مسائلی که بهش مربوط نیست دخالت و فضولی نداشته باشه ؟ 

دختر خاله ات چرا اینهمه سال به بچه واقعیتو نگفته که از دهن دیگران بشنو !؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

مامان بابای واقعی بچه داداشت بهش یاد ندادن تو مسائلی که بهش مربوط نیست دخالت و فضولی نداشته باشه ؟ د ...

اصلا نمیخواستن بگن بچه داداشمم ۱۲سالشه هرچی شنیده اومده گفته

من بجا دخترخالت بودم یه جنگی با داداشت راه مینداختم....

معذرت میخام ولی اوج بی فرهنگی و بی شعوریه یه خانواده ست ک راز یه خانواده رو اینطوری پیش بچه ش عنوان نکنه...

خیلی ناراحت شدم حرصم گرفت...

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان بابای واقعی بچه داداشت بهش یاد ندادن تو مسائلی که بهش مربوط نیست دخالت و فضولی نداشته باشه ؟ د ...

ربطی ب بچه نداره ...  مقصر پدرمادرشن ک براش صحبت کردن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشتباه کردن ذیگه ! پرورشگاه خودش هر چند وقت یکبار سر میزنه  که وضعیت بچه رو ببینه چطور تا حالا متوجه نشده ؟! 

الان هم بهتر از مشاور کمک بگیرن که چه رفتاری داشته باشند بچه آسیب نبینه البته اگه براشون مهم و واقعا حس اولاد فرزندی دارن 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ربطی ب بچه نداره ... مقصر پدرمادرشن ک براش صحبت کردن...

منم همینو گفتم که 😅

ببخشید ولی خیلی کار زشت و بیجاییه که بچه رو گول میزنن

اون بچه حقشه بدونه واقعیتو

حالتون خیلی خودخواهه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

منم همینو گفتم که 😅

😁

آخی یه طور دیگه بیان کردید ک احساس کردم بچه رو مقصر میدونید😅

واقعا بزرگترش مشکل داشته... دختر خاله ایشونم هر وقت صلاح میدیدن ب بچه میگفت سن ۹ سال مناسب نبوده بهش بگن ...نهایت ۱۸ سال ب بالا ک عقلش برسه ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40