2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

163 بازدید | 7 پست

تو عقدم یکم سیاست های زنانه بهم یاد بدین چجوری رفتار کنم چجوری باشم ؟مثلا شوهرم خیلی گیر میده بریم خونشون مثلا چیکار کنم اینو برم یا نه اگه نرم چجوری راضیش کنم کمتر بریم که ناراحت نشه ؟یا چیزای دیگه که خودتون تجربه کردین از نظرتون اشتباه کردین سیاست نداشتین بهم بگین لطفا ......

سلام 

من خودم مجردم ولی یه کانالی توی ایتا هست به نام آرامش ماندگار برای خانم شیدا صدیق 

اونجا یه سری وویس رایگان داره عالین

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

منم مشکل این که هی گیر میده بریم خونشون  داشتم..گفتم پدرم نمیزاره الان شده هفته ای یک بار دعوتم کنن ..اگرم هی میگفت بریم بهش میگفتم نهه مامانت اذیت میشه من باشم تدارک ببینه اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله خاله زنکی زنی که خرج نداره ارج نداره درسته 

مدیریت خشم تون رو بلد باشین تو لحظه سعی کنین از دید شوخی قضیه رو رد کنین که اونجا بهم بی احترامی نکنین بعدا مفصل بابتش با همسرتون صحبت کنین 

یکم خودخواه بودن تو رابطه بد نیست فداکاری های شدید بهتره اولش نکنین توقعش بالا میره ازتون

مشکلاتی که میبینین خودتون و همسرتون نمیتونین حل کنین با هم برین پیش مشاور

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿