2777
2789

دو تا محصول اوردینری از گالری والا خریدم...بعد از بیست و یک روز بدستم رسید.هر دوتاش فیک بود..یک و نیم هم پولشو دادم...کسی تا حالا از اینا شکایت ثبت کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حتما شکایت کنید از خدمات قضایی شکایتتونو ثبت کنید. مدارکتون رو آماده کنید مثل مبلغ واریزی رسید ...

کسی شکایتش به جایی رسیده؟ نمیگن چون محصول فرستاده شده دیگه شکایت فایده نداره؟؟؟

کسی شکایتش به جایی رسیده؟ نمیگن چون محصول فرستاده شده دیگه شکایت فایده نداره؟؟؟

بله ممکنه چند نفر مثل شما شکایت کنن و این طوری حتما رسیدگی میشه. کلی وقتی شکایتی بشه رسیدگی هم میشه. 

زیر شیشه به بارکد داره بزنین مشخص میشه ...

خودشون ادعا دارند که فیک نمیفرستند و بارها گفتند که اگه فیک بود شکایت کنین...در این حد با قطعیت صحبت میکنن...من بارها گرفتم و فیک نبوده...

شما اگر فیک بود شکایت کنین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...