2777
2789
عنوان

خانم های اقتصادی سکه یا چی

66 بازدید | 9 پست

میخوام سکه قسطی بخرم ۱۰ هفته پشت سر هم قسط بدم

ولی نمیدونم با این آشفته بازار عاقلانست یا نه؟

هم میخوام سود داشته باشه هم پولم حفظ بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان من همیشه کم کم براخودم سکه میخریدم شایدباورت نشه درحد صدسوت وپنجاه سوت کم گم دادم دوسال پیش سرویس خریدم دوانگشتر اینوبهت بگم‌ازطلا هیچوقت صرر نمیکنی برابچه خودمم شوهرم گفت پس انداز ولی همینجوربراش طلا پس انداز میکنم چون پول ارزشش پایین میاد

نمی‌دونم چطوریه قسطی خریدن ولی میتونی تو بورس طلا و سکه بخری برا خودت هر اندازه که پول داشته باشی می ...

یه دوره ای بورس ریختم تقریبا ۱۰ تومن برای شروع سود نداد هیچ ۴ تومن ضرر پولمو آوردم از بورس بیرون

این اپ ها هم تازگیا راه افتادن طلا آنلاین میخری اونا رو هم زدم باز ولی بعضا کاربراش نوشتن زیاد پول واریز کنی سودت بره بالا موقع تحویل و فلان به مشکل خوردن از اونم ترسیدم

شرایط قسطیش هم اینطوریه که اگه اقساط ثابت بخوای یعنی چه طلا بکشه بالا چه پایین یه مبلغی رو هر هفته بدی اون موقع با قیمت فعلی ۳ درصد افزایش داره

اگرم که نه با کاهش و افزایش بخوای با همون میدی هر هفته زمان واریزیت محاسبه میشه واریز میکنی

یه دوره ای بورس ریختم تقریبا ۱۰ تومن برای شروع سود نداد هیچ ۴ تومن ضرر پولمو آوردم از بورس بیروناین ...

نه عزیزم این صندوق طلا با اون بورس که همه ضرر کردیم فرق می‌کنه 

این قابل اعتماد هست و ضرر نمیکنی البته برا طولانی مدت خوبه کلا خرید طلا