2777
2789

بچها پسری که ۱۳ سالشه و بشدت کنجکاوی جنسی داره رو کجا ببرم؟

پیش چه تراپیستی؟ زن؟ مرد؟ پیر؟ جوون؟

از کجا بدونم کار تراپیست خوبه؟

)میخوام ببرمش پیش تراپیست چون فکر کنم به فیلمهای.... و کار... اعتیاد پیدا کرده

لطفا کمک کنید و گزارش نزنید

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

حتما با یه روانشناس کودک و نوجوان مشورت کن. پسرت رو دعوا نکن. این چیزا توی سنش طبیعیه توی کشورهای پیشرفته از طریق مدرسه خیلی زودتر از اینا بچه‌های رو با مسائل جنسی آشنا می‌کنند. شما هم حتما برای رابطه با همسرت مواظب پسرت باش که چیزی متوجه نشه یا یه تایمی باشه که اون خونه نیست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشیو اول باید از این بگیری مدیریتش کنی بعدم تراپیست اقا جوون

بشدت پرخاشگره و هیچ ابایی نداره از هیچی ترسی نداره نه کتک اثر داره نه زبون نرم و نه تنبیه وقتی پای گوشیش وسط باشه انگار پای جونش درمیونه

به چه بهانه ای ببرمش پیش تراپیست نمیخوام اعضای خانواده بفهمن. برادرمه این نوجوون

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بشدت پرخاشگره و هیچ ابایی نداره از هیچی ترسی نداره نه کتک اثر داره نه زبون نرم و نه تنبیه وقتی پای گ ...

کلاس زبان میره 

ای بابا 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

گوشی اصلی ترین عاملشه 

رفتار بچه مثلا اگه فحشش یا کنجکاوی جنسی داشت هیچ واکنشی نشون نده هیچ هیچ واکنشی چون اگه نشون بدی باعث میشه اون بیشتر این کار و سوال هارو بپرسه بعدشم دیگه یه دورس باید بگذره دیگه هم نمیشه کاریش کرد پیش تراپیست هم ببری زیاد کاری انجام نمیده من پسر خواهرم رو برده بودیم فقط موضوعات و کار های دیگه ازش می‌پرسید و درمان نشد آخرش هم ولی الان ۱۶ سالش شده دیگه اون کارارا گذاشته کنار و روی خودش تمرکز میکنه ولی اصلیییی ترین عامل گوشی هست گوشی رو بگیر و تلگرام و اینستا و گوگول و اینارو پاک سازی کن کامل و کمتر گوشی بدین دستش 

حتما با یه روانشناس کودک و نوجوان مشورت کن. پسرت رو دعوا نکن. این چیزا توی سنش طبیعیه توی کشورهای پی ...

عزیزم ایشون برادرم هستن. من اوایل گفتم شاید فقط کنجکاوی ج باشه ولی دیدم نه از کنجکاوی فراتر میره و به بهانه های مختلف حتی خودشو ببخشید اینطوری میگم انگار خودشو ا قصد به آدم میمالونه...

چه خوب که بفکری اگه مدیرتش نکنی عواقب خوبی نداره براش

حس میکنم دیر اقدام کردم چون خیلی وقته اینهارو دیدم و گداشتم پای کنجکاوی ج..ی 

کاش زودتر اقدام میکردم...

کلاس زبان میره ای بابا

نه نمیره

کلاس هفتمه و میدونم از همه طرف داره بمباران حرفهای ج میشه.

خیلی باهوش و تیزه و خیلی خوب نقش بازی میکنه هیچکس متوجه کاراش نمیشه و حتی شک هم نمیکنه

نه نمیرهکلاس هفتمه و میدونم از همه طرف داره بمباران حرفهای ج میشه.خیلی باهوش و تیزه و خیلی خوب نقش ب ...

خب به بهونه کلاسی چیزی

گوشیشو چک نمیکنن

چجوری نقش بازی میکنه

داداش منم 7مه  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

حس میکنم دیر اقدام کردم چون خیلی وقته اینهارو دیدم و گداشتم پای کنجکاوی ج..ی کاش زودتر اقدام میکردم. ...

دچار بلوغ زودرس هم شده احتمالا 

ولی بازم دیر نیست مشاور و اینکه حواستون بهش هست عالیه 👌

گوشی اصلی ترین عاملشه رفتار بچه مثلا اگه فحشش یا کنجکاوی جنسی داشت هیچ واکنشی نشون نده هیچ هیچ واکنش ...

میدونم عزیزم میخوام برنامه کنترل کودک روی گوشیش نصب کنم چون به بهانه بازی فی....لتر شکن داره

ولی میدونم بعضی از دوستاش هم محتوای ج میبینن

مشکل اصلی من اینه که احساس میکنم به قصد بدنشو به بدنم لمس میده.

ما اتاق جدا نداریم و همه تو حال جا میندازیم و میخوابیم با فاصله و دیشب حس کردم از قصد داره پاشو مسندازه رو پام انگار مثلا از جای تا کنار من غلت زده باشه...

خب به بهونه کلاسی چیزیگوشیشو چک نمیکننچجوری نقش بازی میکنهداداش منم 7مه

یعنی مثلا شب گوشیشو میزاره کنار و میگه میخوابم فرداش میرم گوشیشو چک میکنم میبینم دیشبش فیلم ... دیده

خب به بهونه کلاسی چیزیگوشیشو چک نمیکننچجوری نقش بازی میکنهداداش منم 7مه

برادر شما تو این حیطه چجوریه؟ ببخشید میپرسما مشکوک نمیزنه؟ سرچ عجیب کارای عجیب ندیدین ازش؟