2777
2789
عنوان

زن عموی خودشیرین😑

178 بازدید | 15 پست

یه زن عمو دارم خیلی خودشیرینی میکنه. چندین سال پیش عقد کردن همون روز اول که اومد خونه ما همه رو گرفت بغل کرد. بغل عادی نه ها میگرفت ۴ ۵ دقیقه یه نفری که دیروز شناخته تو بغلش فشار میداد بوسش میکرد از بزرگ تا کوچیک. بعد میرفت دستای مادر شوهرشو میبوسید مادرشوهرشو بغل میکرد می‌نشست کنارش. 

میومدن خونه ما شب تو یه اتاق میموندن صدای رابطشون دنیا رو برمیداشت. ما میرفتیم خونه خودشون همه جا پر آشغال بود کثیف بود تا ما رو میدید بهمون دستمال میداد میگفت برین روی میزو تمیز کنین یا برین جارو کنین خونه من رو. 

حتی اتاق خوابشم داد من تمیز کنم از تو اتاق خوابش حین تمیز کردن پوست کان.دوم هم پیدا کردم حتی😑

بعد مامان من میگه تو چرا به این رو نمیدی. هر موقع میبینیش سرد برخورد میکنی از چهرت مشخصه ازش خوشت نمیاد. د آخه مادر من....

اون میگه برین تمیز کنین شمام میرین؟؟؟؟

چرا نمیگین نمیتونم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر میخوره شیرین عقل باشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه تو رو خدا بیشتر انجام بده من جات بودم جواب سلامش نمی‌دادم

من جواب سلام میدم ولی کاملا از قیافه و لحنم مشخصه ازش خوشم نمیاد خب چیکار کنم خوشم نمیاد کاریش نمیشه کرد. بعد مامان ساده‌ی من گول این بغل کردناشو میخوره میگه اون خیلی مهربونه ولی تو سردی باهاش صدبارم بهش توضیح دادم کاراشو ولی قبول نمیکنه

من جواب سلام میدم ولی کاملا از قیافه و لحنم مشخصه ازش خوشم نمیاد خب چیکار کنم خوشم نمیاد کاریش نمیشه ...

واقعا نمیدونم چی بگم ولی این زن عموت خیلی......

کاش میشد قطع رابطه کنین 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

واقعا نمیدونم چی بگم ولی این زن عموت خیلی......کاش میشد قطع رابطه کنین

کارای زن عموم تابلوعه کاملا. یعنی بچه های فامیل هم میفهمن معنی کاراشو و این بغل کردنای مسخره اش واسه چیه. فقط مادر منه که ساده هست نمیفهمه 

کارای زن عموم تابلوعه کاملا. یعنی بچه های فامیل هم میفهمن معنی کاراشو و این بغل کردنای مسخره اش واسه ...

من اعصابب نمی کشه ینفر اینطوری رفتار کنه 💔💔😂😐

واقعا خیلی صبوری 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید