2789
عنوان

یک دقیقه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 30 پست
ایشون میبینی که تایپ کرده هرکس خارج از ایرانه بی دین ایمون هست 😑 خدا شفا نمیده امثال اینارو

🤣🤣 چه حوصله ای داره

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش زدم ☺️

ممنون

عزیزم ایشون حالش خوب نیست چون این کلا دین و پول مرز همه چی بهش اشتباه یاد دادن از اول

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

گفت و گو یعنی دو نفر بتونن در یه راستا حرف بزنن وقتی نمیشه راهش اینه که ادامه ندی . من خیلی وقتا این کارو میکنم اینجا چون دادی مودب و منطقی نظرتو میدی یهو ریپلای میکنه با کلمات زشت با توهین یا با اصرااار که من درست میگم من بلافاصله رها میکنم . حتی گاهی جواب نمیدم تا مکالمه قطع بشه میگم چرا وقت و انرژیمو بذارم برای ادمی که نمیدونم ویه کجاست چندسالشه چه هدفی داره از این حرفا 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
گفت و گو یعنی دو نفر بتونن در یه راستا حرف بزنن وقتی نمیشه راهش اینه که ادامه ندی . من خیلی وقتا این ...

حرفتو قبول دارم اما این آدم چرا باید وسط انتخاب های زندگی من هر انگی بزنه وقتی قبول نکنی نظرشو برگرده بگه تو شیطان پرستی من اگه شیطان پرست باشم مطمعنا به کسی مربوط نیست 😑بعد این افراد خودشون بنده خوب خدا میبینن

😑من شش ماه پیش تاپیک زدم والا نامزد کردم ایشون از من نمی‌کشه بیرون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ولمم نمیکنه

احتمالأ بهت حسودی کرده داره مبارکه😁

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

حرفتو قبول دارم اما این آدم چرا باید وسط انتخاب های زندگی من هر انگی بزنه وقتی قبول نکنی نظرشو برگرد ...

عزیزم راهش همینه یاد بگیر رها کنی . تو مسئول بیدار کردن همه ادمای دنیا نیستی . پیغمبر خدا مگه پیغمبر نیست ؟ مگه کارش این نبوده ؟ خدا در قران بهش میگه پیغمبر ما رسالت رو به تو ندادیم که خودتو به سختی شدید بندازی . رهاشون کن . خدا مگه خودش خدا نیست ؟ مگه نمیخواد ما رو هدایت کنه ؟ میگه ایه فرستادم پیغمبر فرستادم امر به معروف کنید همه چی ولی به یه جایی رسیدید دیدید طرفتون دیگه توجیح نمیشه ولش کنید اگر ضرر نمیزنه به دین به جامعه اسلامی ولش کنید بالاخره یه روز می فهمه این دنیا نفهمید وقتی مرد میفهمه. رها کن . خصوصا اینجا .نگو چرا ؟ یه وقتی تو اون ادمو میشناسی پیشینه اش تحصیلاتش فرهنگش سنش میگی چرا فلانی با این مشخصات این جور به من گفت ولی اینجا ادما یه اسمن ادما یه سایه هستن . مجازی اسمش روشه واقعی نیست . ولی اگر خرص بخوری تو واقعی داری حرص و جوش میزنی واقعی اعصابت خورده واقعی سردرد داری برای یه ادم مجازی . پس به خودت رحم کردی اگر رها کنی

☺️مرسی کسی اینجوری راهنمایی نکرده بود منو ☺️

خواهش میکنم . 😄

توی زندگی واقعی هم خیلی کاربرد داره میخوای یه منبر هم از اون بشنوی ؟ 😉

توی زندگی واقعیت هم از ادما قدر شعورشون قدر فرهنگشون توقع داشته باش چه جور یه بچه خیلی کوچیک یا یه ادم دیوانه اگر بهت بد و بیراه بگه بدت نمیاد میگی ولش کن نمیفهمه ولی یه ادم عاقل تحصیل کرده اگر بهت حرفی بزنه میگی چرا چرا فلانی اینو گفت .ادما در این دنیای به ظاهر مدرن که انسانبت و ادب و مهربونی یکم توش کمرنگ شده انقدر عاقل هستن و انقدر امکانات دارن که اگر بخوان بفهمن می فهمن اگر بخوان هر جوری باشن میتونن باشن پس وقتی اصرار دارن نباشن تو برای سلامت روح و روان خودت رهاشون کن 😊