2777
2789

واسه ما هم همینه؟نون نانوایی که میخورید معدتون اسیدی میشه؟

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بخاطر جوش شیرینصبح ناشتا یه امپرازول بخور

میخورم... پنتو پرازول و چنتا قرص دیگه

هنوز خوب نشدم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

وای من دارم میمیرم یه هفته کلا دردش پشت کمرم میگیره امپرازول میخورم فایده نداره دیشب پرتقال خوردم تا صب درد داشتم نون نونوایی بخاطر جوش شیرین فک کنم بد باشه 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
اره تقریباالبته من رفلاکسم خیلی تحت تاثیر شرایط عصبی و استرسه، یه وقتهایی خوراکی ترش و ... هیچ عارضه ...

منم... هرچی دکتر میرم خوب نمیشم

وای من دارم میمیرم یه هفته کلا دردش پشت کمرم میگیره امپرازول میخورم فایده نداره دیشب پرتقال خوردم تا ...

چرا پرتغال خوردییییییییییب

دشمن معدس

قرص مخمرآبجو درمانشه

چجوریه گلم میشه بیشتر توضیح بدین

چرا پرتغال خوردییییییییییبدشمن معدس

چه کنم دلم میوه خواست من عاشق چیزای ترشم ولی نابودم کردن بنظرم عصبی استرسم منو به این روز انداخت خدا خودش بهم ارامش بده 😭

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
قرصه عزیزم داروخونه ها دارن خارجیش عالیه ۳۵۰ تومن هس

واسه رفلاکس؟هرقرصی که بگید من خوردم ولی خوب نشدم