سی وشش سالمه و شرایط رو مناسب فرزندآوری نمیبینم.(شرایط اقتصادی، فرهنگی و جامعه، محیط زیست و...)
پشیمونی هم یه بخشی از زندگیه دیگه. انسان ممکنه از رشته تحصیلیش، شغلش، ازدواجش، محل زندگیش و... هم پشیمون بشه. همون طور که ممکنه از بچه دار شدن یا نشدن پشیمون بشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همین ماه ۲۶ ساله شدم. ۸ ساله ازدواج کردم. این ماه هم اتفاقا پریودم به مشکل خورده اگر حامله باشم قصد ندارم نگهش دارم. نه من نه شوهرم بچه نمیخوایم. بچه آوردن توی این مملکت برای کسی که شرایط مالی خیلی خوبی نداره جنایته. اصلا آینده اینجا معلوم نیست چی میشه یه وقت قراره جنگ بشه، یه وقت آب نیست، برق نیست، گاز نیست و... من الان خودم میگم کاش به دنیا نیومده بودم چه به برسه به بچهم. من به این دلیل نمیارم که دوسش ندارم اتفاقا چون دوسش دارم و نمیخوام مثل من و پدرش توی جهنم زندگی کنه.