2777
2789

سی وشش سالمه و شرایط رو مناسب فرزندآوری نمی‌بینم.(شرایط اقتصادی، فرهنگی و جامعه، محیط زیست و...)

پشیمونی هم یه بخشی از زندگیه دیگه. انسان ممکنه از رشته تحصیلیش، شغلش، ازدواجش، محل زندگیش و... هم پشیمون بشه. همون طور که ممکنه از بچه دار شدن یا نشدن پشیمون بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین ماه ۲۶ ساله شدم. ۸ ساله ازدواج کردم. این ماه هم اتفاقا پریودم به مشکل خورده اگر حامله باشم قصد ندارم نگهش دارم. نه من نه شوهرم بچه نمی‌خوایم. بچه آوردن توی این مملکت برای کسی که شرایط مالی خیلی خوبی نداره جنایته. اصلا آینده اینجا معلوم نیست چی میشه یه وقت قراره جنگ بشه، یه وقت آب نیست، برق نیست، گاز نیست و... من الان خودم میگم کاش به دنیا نیومده بودم چه به برسه به بچه‌م. من به این دلیل نمیارم که دوسش ندارم اتفاقا چون دوسش دارم و نمی‌خوام مثل من و پدرش توی جهنم زندگی کنه.

من همین ماه ۲۶ ساله شدم. ۸ ساله ازدواج کردم. این ماه هم اتفاقا پریودم به مشکل خورده اگر حامله باشم ق ...

منم بااینکه تو پروسه اقدامم گاهی اوقات میزنه به سرم کلا نیارم

واقعا تو این جامعه کار خیلی خیلی بزرگ و سختیه

نیار بابا عشق و حال کن بی دغدغه زندگی کن سالم باش به ددونات برس باشگاه سفر با شوهرت فیلم ببین مثل ما ...

میخواستم برم تو پروسه ای یو ای ولی با حرفاتون منصرف شدم چون قبلشم ۵سال نیوردم مم بعدم نمیارم دیگه بیخیالش شدم

رااااحت کیف دنیارو میکنم آخیششششششششش

میخواستم برم تو پروسه ای یو ای ولی با حرفاتون منصرف شدم چون قبلشم ۵سال نیوردم مم بعدم نمیارم دیگه بی ...

با آی یو آی اینکار که اصلا طرفش نرو 

خدا دوستت داشته خودش نداده که جلوگیری هم نکنی و از رابطه لذت ببری 

بیکاری پول بی زبون رو بدی به دکترا