2777
2789

بفرستید 

پرولاکتین بالا باشه ک دارو میدن برا قبل بارداری 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی نمیره بچم تازه ۱۶ سالشه چطوربفرستم هول کردم یابلدنیستم توروخداکمکم کن

شاید استرس داشته یا شرایط قبل ازمایشو رعایت نکرده بالا رفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کمی بالا هست با دارو درست میشه منم این مشکل داشتمسری بعد خاست ازمایش بده شب قبلش سوتین نبنده رابطه ج ...

مجرده دخترخودمه ۱۶ سالشه هنوز

ببین پس چرا گفتن احتمال داره هیپوتالاسمی باشه یه نوع غده مغزی؟؟ توروخداهرچی درموردش میدونی بهم بگو 

کمی بالا هست با دارو درست میشه منم این مشکل داشتمسری بعد خاست ازمایش بده شب قبلش سوتین نبنده رابطه ج ...

ببخشیدهیپوتالاموس گفتن احتمال داره بخاطراین پرولاکتین رفته بالا

نمیمیره؟ 

دخترم پیش پدرشع من جداشدم ازش خدامیدونه دارم روانی میشم

این مابقی آزمایشاشه دردت به جونم خواهراگه میتونی اینم بخون کمکم کن یکم ازنگرانی دربیام بخداباردارم ازدیشب دردزایمانم گرفته ازاسترس 

این مابقی آزمایشاشه دردت به جونم خواهراگه میتونی اینم بخون کمکم کن یکم ازنگرانی دربیام بخداباردارم ا ...

خیلی تاره 

بقیه نرماله 

فقط فریتین خون ک ذخایر آهن هست کمه چون پریود میشه خون زیادی ازمون میره طبیعیه بهتره یه مدت با تجویز دکتر مکمل آهن بخوره به مدت سه ماه

روزانه به مدت سه ماه ویتامین دی  دز هزار و منیزیم که برای مصرف روزانه هست همراه ناهار بخوره بره بالاتر جذب بشه 

ببخشیدهیپوتالاموس گفتن احتمال داره بخاطراین پرولاکتین رفته بالانمیمیره؟ دخترم پیش پدرشع من جداشدم از ...

نه عزیزم خدا نکنه چه مردنی 😐 این فکرا چیه 

خیلیا پرولاکتین بالا دارن خودمم با دارو اوردمش پایین چون قصد بارداری داشتم .. عکسا هم واضح نیستن که فرستادید 

چرا جوابو پیش دکتر نبردید ویتامینی چیزیش کم باشه دارو بدن یا موادغذایی که این ویتامینو داشته باشه مصرف کنه .. یا اهن و.. 

بازم میگم عکسا واضح نبودن زیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم خدا نکنه چه مردنی 😐 این فکرا چیه خیلیا پرولاکتین بالا دارن خودمم با دارو اوردمش پایین چون ...

پیش باباشه جداشدیم اون میبره به من چیزی نمیگه