2777
2789
عنوان

مامانای شاغل

133 بازدید | 14 پست

سلام مامانا

یه سوال

یه مامانی که تازه زایمان کرده کی میتونه بره سرکار؟

من یه سالی میشد که سالن آرایشی باز کرده بودم بعدش حامله شدم و الانم یه ماهی میشه که زایمان کردم

همش فکرم درگیره که پس کارم چی میشه وسایلم میمونه تاریخش میگذره خیلی غصه شو میخورم تازه داشتم مشتری جمع میکردم ...حالا باید دوباره از صفر شروع کنم

به نظرتون چن وقت بعد میتونم برم سالن؟

اگه کسی داری که خیالت از بابتش راحته و می‌تونه بچه نگه داره همین امروز فردا برو ب کارت برس 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی مبارکهاگه بری سرکار بچه رو میخوای چیکار کنی ؟اختیار کارت دست خودته

مرسی عزیزم

کارم دسته خودمه چون سالن ماله منه

همین فکرمو درگیر کرده که پسرمو چیکارکنم

یه پسر ۱۰ساله هم دارم

سالنم نزدیکه خونه مادرشوهرمه 

دودلم که بدم به اون یا نه بمونم صبر کنم تا پسرم یکم بزرگ شه

میتونی ببری پیش مادرشوهرت یا پرستار بگیری خودت بری بهشون سر بزنی کارت که رونق گرفت بچه بزرگ شده میار ...

طبقه بالای سالن خالیه به نظرت میشه اونجا یه چنتا وسایل بچینم بچه هارو بزارم بالا؟یا سخت میشه اینطوری؟

طبقه بالای سالن خالیه به نظرت میشه اونجا یه چنتا وسایل بچینم بچه هارو بزارم بالا؟یا سخت میشه اینطوری ...

باید بری سر بزنی 

نوزاد ی ماهه نگه داری میخواد اونجوری مجبور میشی بیاری پیشت که کار با مواد و اینا براش خوب نیست اذیت میکنه 

الحمدلله رب العالمین ...
آره راست میگی

یا میتونی خودت رئیس باشی 

چند نفر مورد اعتماد قرارداد ببند مثلا ی نفر رنگ کار ی نفر ناخن کار ی نفر برای کوتاهی و ی نفر ابرو و اینا اجاره بگیر برات کار کنن سالن هم به امید خدا باز بمونه خودت هم برو هر از گاهی سر بزن 

الحمدلله رب العالمین ...

آرایشگاهی که من جندین ساله میرم یادمه از دوماهگی بچش با بچه میومد سرکار یه گوشه پرده کشیده بود تخت و اینا گذاشته بود برا بچه میذاشت اونجا یا میاورد تو کالسکه میذاشت کارش و انجام می داد 

منتها موقع رنگ و اینا بوش برا بچه  خیلی مضره باید یه فکری برا اونموقع کنی 

یا اگر مامانت اینا هستن بچه رو بذاری پیشش یا آرایشگاهت و نزدیک خونه بگیر پرستار بگیر بتونی مرتب به بچه سر بزنی و بهش شیر بدی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم