2777
2789

من پسرم خوابه باید پاشم جمع و جور کنم خونه رو 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

دیروز روز سختی سرکار داشتم 

امروز فقط استراحت نه توان جسمی دارم نه ذهنی 

همسرمم صبح بیدار شد ناهار درست کرد بعد رفت سرکار که دیگه این زحمت با من نباشه 

کاری ندارم تا شب

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز روز سختی سرکار داشتم امروز فقط استراحت نه توان جسمی دارم نه ذهنی همسرمم صبح بیدار شد ناهار درس ...

ای ول حالا چی پخته

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
ای ول حالا چی پخته

خورشت بادمجوون

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من سرکارم به اندازه یه چایی خوردن اومدم اینجا بعدش باید برم کارامو انجام بدم اخر ماه بخاطر حقوقا خیلی کارم زیاده امروز اخر ساعت یه وبینارم داریم که شرکت توش اجباریه بعدش باید برم‌خونه وسایلمو‌کارتن‌کنم پسفردا که تعطیله شوهرمو بکشم زیرکار بریم خونه جدید 😁

خونه یه جورایی انگار بمب انداختن 

دخترم سه سالشه دیروز داشت با پارچه ها روی مانکن مثلا لباس درست میکرد الان همه چا خورده پارچه شده 

طراحی لباسامو انجام بدم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
هیچی ساعت ۷ و ۴۰ از خواب پریدم دیدم خواب موندم بزودی بچه هامو آماده کردم فرستادم مدرسه بشدت خوابم می ...

من چرا خوابم نمیبره پس شب ساعت چند می خوابین

دراز کشیدم

ی کوه ظرف دارم بابد بشورم

وسایل جمع و جور کنم ک فردا میرم شهرستان

ناهارم با همسرمه

دیگه دکتر هم بعد از ظهر باید برم

با بچه بخونم فردا ازمون داره

لباسارو بشورم جاروبرقی بزنم

وای چقد کار شد

ی ساعتیه بیدارم تو رختخواب پیرم تازه بیدار شده منتظرم دخترمم بیدار شه بریم سراغ روتین زندگی صبحانه و‌تمیزکاری و ناهار و...

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دیروز که تعطیل بود کادر درمانید؟

بله عزیزم