2777
2789

و زن ها این مردها رو هول و هیز بحساب میارند .

ولی من چند جا گفتم قانونه نی نی سایت رو بخونید 

ولی بازم تکرار میشد من به شخصه خبر از وجود نی نی نداشتم .با لینک پیامکی  دعوت شدم......الان این جا خطاب به هول هیز خراب فاسد میشم 

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سایت افراد تاکسیک زیاد داره...

در کل این سایت متعلق به جنسیت خاصی نیست و هیچ کجای فضای مجازی نیست...

این سایت به منظور کمک به روابط - سرگرمی - افزایش تجربیات - رفع مشکلات و... هم برای ما مردا کاربرد داره و خود قوانین سایت هم نوشته فعالیت اقایون مشکلی نداره...

با این حال بازم بعضی افراد مرد ستیز هستن دیگه و توی هر جایی پیدا میشن برادر شما به دل نگیر

من که عادت کردم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

برای اینکه اگر بی گناه هم باشی هم جنسات کاری کردن تو رو گناهکار خطاب کنیم رسم روزگار چنین است

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

شما به خودتون نگیرید ولی اینجا خیلی خیلی زیاد مردایی هستن که به ما خانما درخواست دوستی میدن. کامنت های بد میذارن. بلاخره همون چند تا باعث شده ذهنیت خراب بشع

من ب حضور اقایون مشکلی ندارم ب شرطی ک تو تاپیک های خیلی خصوصی ما خانما نیان ک ما معذب بشیم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان تخریب کردی یا داری دفاع میکنی😂😐

از مدیر میپرسم  قانون نی نی سایت تفکیک جنسیتی ندارد که چرا این زن های باسود وجود مردها رو با ناسزاگویی میرانند....

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

اتفاقا ددی سایت هست خیلی ناراحتن تشریفشونو ببرن اونجا 😂🤣

شنیدم میگن ددی سایت پررررر از خانومه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند