2777
2789

روزي ملا به دهكده اي مي رفت‌ در بين راه زير درخت گردوئي به استراحت نشست و در نزديكي اش بوته كدوئي را ديد.

ملا به فكر فرو رفت كه چگونه كدوي به اين بزرگي از بوته كوچكي بوجود مي آيد و گردوي به اين كوچكي از درختي به آن بزرگي؟

سرش را به آسمان بلند كرد و گفت: خداوندا! آيا بهتر نبود كه كدو را از درخت گردو خلق مي كردي و گردو را از بوته كدو؟

در اين حال گردوئي از درخت بر سر ملا افتاد و برق از چشمهايش پريد و سرش را با دو دست گرفت و با ترس از خدا گفت:

پروردگارا! توبه كردم كه بعد از اين در كار الهي دخالت كنم؛ زيرا هر چه را خلق كرده اي حكمتي دارد و اگر جاي گردو با كدو عوض شده بود که من الآن زنده نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز تو تلِِگرام خوندم خیلی خندیدم " به برادرزاده م گفتم هروقت جائیت زخم شد بیار عمو بوسش کنه خوب شه ,الان دوماهه ختنه کرده در به در دنبالم میگرده😷😷😷 "

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

عاقد: عروس خانم شما شاغلید؟

عروس خانم: بله حاج آقا.

عاقد: میشه بفرمایید به چه شغلی مشغولید؟

عروس خانم: معلمم.

عاقد: تبارک الله عروس خانوم معلمی شغل انبیاست، خوب عروس خانم معلم چی هستین؟

عروس خانم: معلم رقص

حاج آقا ساکت شد و دقیقا نمیدونست که شغل کدوم یکی از انبیاست میگن هنوزم به افق خیره شده 😂

ﻫﻨﺪﻯ ﻣﺴﻠﻤﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻦ :

ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻏﺬﺍ ﻣﻴﺨﻮﺭﻯ ﺑﮕﻮ " ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ " ﻛﻪ ﺷﻴﻄﻮﻥ ﺑﺎﻫﺎﺕ

ﻫﻢ ﻏﺬﺍ ﻧﺸﻪ !

ﻫﻨﺪﻳﻪ ﻳﺎﺩﺵ ﻣﻴﺮﻩ، ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻳﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺷﻴﻄﻮﻥ ﻣﻴﮕﻪ : ﺗﻮ ﺭﻭ

ﺧﺪﺍ ﺑﮕﻮ " ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ " ،

ﺍﺯ ﺑﺲ ﻓﻠﻔﻞ ﺧﻮﺭﺩﻡ همه جام ﺗﺎﻭﻝ ﺯﺩﻩ😂😂😂😂