2777
2789

رفتم‌منچرز.‌بازی تیمی.‌یار من از اول فقط شروع کرد به تیم‌مخالف مدام‌گفت تیمت و بردار و برو.‌و کلا اعصاب تین مخالف و بهم‌ریخت.‌من هیچی نگفتم. صبر کردم.‌تا اینکه یکی از یار مخالف اصلا ترک کرد بازی و.‌چون اعصابش و خیلی این یار من بهم‌ریخت. منم نوشتم آبی بیا پایین سرم‌رفت.‌وای این و نوشتم این هی گفت با کی بودی  منم گفتم آبی. چند بار هی تکرار کرد. قشنگ معلوم بود خودخواهه. ‌گفت حالت و میگیرم و اومد چند بار من و تو بازی زد.‌منم‌نامردی نکردم‌تا آخر پشت یار مخالف موندم و نذاشتم‌ تیم خودمون ببره.‌خدایی تیم‌مخالف خیلی خوشحال شد برنده شد.‌اولین بار بود وقتی میبازم‌اینقدر خوشحالم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منچرز چجوریه بازیش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️