2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

66 بازدید | 5 پست

سلام شبتون بخیر

من بیماری ام اس دارم و ارزوم اینه که لیپوماتیک کنم 

و چون سزارین داشتم مقداری افتادگی دارم 

لطفا هر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره بامن درمیون بزاره

نگید رژیم بگیر که نمیتونم به طور مداوم ضعف دارم گرفتم جواب نداد

ورزشم نمیتونم بدنم و استخوان هام جواب نمیده کم میارم 

اگه پتانسیل ورزش کردن و کلا نداری عملم که انجام بدی ولی بعدش رعایت نکنی دوباره برمیگرده و مثل قبل می ...

رفتم cxفقط یک سوم ورزش هارو میتونستم انجام بدم  مربی گفت دیگه نیا

بدنسازی پا درد می‌گرفتم

ولی تو خونه در حد نبم ساعت تمرین ساده میتونم انجام بدم غذامم اصلا زیاد نیس همیشه رژیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم cxفقط یک سوم ورزش هارو میتونستم انجام بدم مربی گفت دیگه نیابدنسازی پا درد می‌گرفتمولی تو خونه ...

چرا اخه اگه متولد ۷۹ هستی که سنی نداری داشتن ضعف عضلانی در این حد تو این سن عجیبه. بجز بحث ظاهری کلا باید تحرک داشته باشی تا سنین بالاتر دچار مشکل نشی

نوشتم عزیزم بیماری ام اس دارم

اها عزیزم ببخشید به اون قسمت درست توجه نکردم، با این شرایط حتما قبلش با دکترتون مشورت کنید چون مراقبتای بعدش میشه گفت ۷۰٪ نتیجه نهایی کار رو رقم میزنن چون بعدش برای نتیجه‌گیری بهتر باید تا مدتها حتما گن ببندید و یسری ورزشا رو انجام بدید

حالا اگه به اونصورت شرایطش نبود ورزش کنید ولی گن و برای فرمدهی بهتر حتما ببندید