2777
2789
عنوان

دلم لک زده واسه شبای تابستون😭

251 بازدید | 21 پست

وای عشق خالصن

انگار تو بهشتم... با اینکه کلی عزاب میکشم سررموضوعی🥲🥹ولی شبای تابستون ی صفا و عشق داره 

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

صبر کن کم‌مونده 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوووووو. براما جهنمه اینجا تازه بهارههههه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
شبهای زمستون وقتی برف میاد

مرگه واسم

من فوبیا برف بارون و سرما دارم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

نگوووووو. براما جهنمه اینجا تازه بهارههههه

تابستون ما عشقه

خنک... حتی کولر پنکه هم نمیزنیم ب شدت با صفا و‌خنکه

چ عشقی اخه میری بیرون عرق میکنی بو میگیری برمیگردی خونه آرایشت میریزه😭😭😭😭خدایا پاییز و زمستونو ا ...

وای نهه

ما تابستنمون خنک و‌ با صفا