2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری هفته ی هفتم

332 بازدید | 44 پست

سلام من تو هفته هفتم بارداری هستم چند روزه لکه بینی دارم رفته بودم به دکترم گفتم واسم شیاف داد تا هرشب استفاده کنم،ولی الان از لخته ی خون اومد خیلی استرس دارم چیکار کنم؟

برو بیمارستان سونو بده.

اتفاق جالبی داره نمیفته برات

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیافتو طبق تجویز دکترت استفاده کن در اولین فرصت برو پیش دکترت و تا اون موقع استراحت مطلق مطلق باش اح ...

آخه دکترم تو یه شهر دیگه است یعنی نیم ساعت یا 45 دقیقه با شهر ما فاصله داره میترسم اگه تو ماشین بنشینم بیشتر بشه

آخه دکترم تو یه شهر دیگه است یعنی نیم ساعت یا 45 دقیقه با شهر ما فاصله داره میترسم اگه تو ماشین بنشی ...

توی ماشین برو عقب دراز بکش به پهلوی چپ و آهسته برید تا تکون‌های ماشین به حداقل برسه

استرسو دور کن از خودت هرچی صلاح باشه پیش میاد 

سونوی قلب رفتی 

قلب داشت یا نه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه والله اتفاقا امروز رو کلا استراحت داشتم فقط یدونه فلفل با غذا خوردم

عزیزم شیاف داری دیگه 

بری بیمارستان مثلا چیکار کنن برات 

هییییچ‌کار نمیکنن 

همون شیافو میدن 

کاری نمیشه کرد چون لخته دیدی 

دراز بکش استراحت کن 

فعلا تکون نخور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه والله اتفاقا امروز رو کلا استراحت داشتم فقط یدونه فلفل با غذا خوردم

فلفل اصلا خوب نیست 

فعلا استراحت مطلق کن اگر دکتر در دسترس نیست 

و می بیمارستان ندارید 

شیاف هم بذار 

یکم ناسته هم بگو شوهرت تو آب سرد حل کنه بهت بده بخوری 

ممکنه هماتوم باشه دفع کردی 

آروم باش عزیزم 

الان هنوز خون ریزی داری بعد از لخته ؟