2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی باهاتون بازی روانی کنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر روانی سابقم استاد این کاربود

باز همسر جوریه ک جدا میشین نهایت تموم میشه .بابامو چیکار کنم بهش محل نمیدم پشتم حرف میزنه محل میدم حالمو بد میکنه .خیلی تو زندگی مشترکم تاثیر بد گذاشته .شوهرم میگه کلا قطع ارتباط کن خونه ام اومد راش نده ولی اصلا نمیتونم🤦🏻‍♀️

باز همسر جوریه ک جدا میشین نهایت تموم میشه .بابامو چیکار کنم بهش محل نمیدم پشتم حرف میزنه محل میدم ح ...

بابای خودم خیلی عزیز بود و رفتاراش نرمال بود.

نمیتونم بگم به حرف شوهرت گوش کن ولی هیچی بالاتر از آرامش نیست.

ولی از یکی خوشم اومده بود همچین رفتاری رو داشت با اینکه علاقه بهش داشتم‌ از زندگیم پرتش کردم بیرون 

میشه یه نمونه از توهیناشو بگی؟

ب دعوت خودشون میرم خونشون همش میگه من همش کار میکنم 50نفر میخورن .همش میگه بچت عقب موندس چرا ساکته یا بچم بازی میکنه میگه بچت روانیه شلوغ میکنه میره کتکش میزنه میگه دارم باهاش بازی میکنم .همش میگه شوهرت پولاشو ب کی میده ب پدرشوهرت یا خواهراش .میگم خب زندگی خودمه ب خودم مربوطه .بعد داد بیداد واای مگه من دخالت میکنم مگه من فضولم ب من چه و در آخر میاد بوسم میکنه میگه ببین من دوستت دارم و فلان .حالا این یه گوشه خیلی ریز از کاراشه 

خیییلی سخته خدایی

خیلی مغزم سوت میکشه از کاراش .میره خونه خواهرم زنگ میزنه ب من بچه خواهرمو میخندونه بعد مثلا ک من حواسم نبود زنگ زدم و دوباره دوباره زنگ میزنه جوابشم نمیدم ب خواهرم میگه میبینی چه حسوده دید بچتو میخندونم تحمل شنیدن خنده بچتو نداشت

ب دعوت خودشون میرم خونشون همش میگه من همش کار میکنم 50نفر میخورن .همش میگه بچت عقب موندس چرا ساکته ی ...

کمتر برو. میری هم حتما حداقل دو کیلو میوه یا یه خوراکی با خودت ببر.

در مورد سوالاشم بگو نمیدونم خودت ازشون بپرس.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ب دعوت خودشون میرم خونشون همش میگه من همش کار میکنم 50نفر میخورن .همش میگه بچت عقب موندس چرا ساکته ی ...

روحیه ی بچه اتو نابود میکنه.

تو این زجر رو کشیدی ببین میخوای بچه اتم بکشه؟

ولی برو کلاس هم یچیزی یاد بگیری هم بهونه داشته باشی کمتر بری

سرت شلوغ میشه

روحیه ی بچه اتو نابود میکنه.تو این زجر رو کشیدی ببین میخوای بچه اتم بکشه؟ولی برو کلاس هم یچیزی یاد ب ...

اصلا دیگه نمیرم حتی عید یا حالا هر مناسبتی دیگه اصلا...

اره بچمو خیلی اذیت میکنه بهش میگه مامان بابات تورو یه روز میزارنت پرورشگاه چون شلوغی اینو ک گفت دیگه از انوقت نرفتم خونش