2777
2789

وقتی هوا الودس میگن قرمز شرایط بچه تو حیاط خونه باشه یا تو خونه فرقی دار؟

کلا فرق هوای بیرون با داخل چیه هوا بالاخره گردش داره 

خب خیابون ها پرتردد  اکی ولی بقیه جاها چه فرقی میکنه هوای گوچه یا خونه

یعنی نباید برید تو محیط بیرون و اگر شرایط دارید دستگاه تصفیه هوا بذارید

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی هوا آلودس ذرات معلق تو هوا وجود داره که برای سلامتی خیلی مضره و هوای بیرون ذرات معلق بیشتری داره و بهتره تو خونه باشیم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بلفی چی شدی! چرا همچین شدی؟!

حرف حق زدم اجتماعی بود تبدیلش کردن به سیاسی یک هفته تعلیقم اخطار زرد گرفتم ...

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

حرف حق زدم اجتماعی بود تبدیلش کردن به سیاسی یک هفته تعلیقم اخطار زرد گرفتم ...

منم دقیقا همین بلا سرم اومد. یه ساعت توضیح دادم که این حرف سیاسی نبود اصلا. آدم می مونه حرفشو بزنه و حذف بشه یا خودشو سانسور کنه و حرص بخوره! خوب کردی. فدای سرت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
هوا جا به جا میشه ولی نه انقدر که مثلا هوای چهارراه دقیقا هم اندازه هوای حیاط باشه ولی در کل هوا الو ...

اکی مرسی پس چکارکنیم این طفلکیارو جایی ندارم ببرم همش گریه میکنه یه پارک میرفت اونم هر روز قرمز

منم دقیقا همین بلا سرم اومد. یه ساعت توضیح دادم که این حرف سیاسی نبود اصلا. آدم می مونه حرفشو بزنه و ...

جالبه که خود استاتر که تاپیک سیاسی زده هست من تعلیق شدم ولی بازم مهم نیست حرفمو زدم کاربریم برگرده سعی میکنم سکوت کنم