ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
من که باشم در رو قفل میکنم میزارم کلید روی در بمونه یه مبل سه نفره یا کمد هم میبرم پشت در
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
حالا سوال!اینکه پشت اون در به آدم غریبه باشه ترسناک تره یا یه جن و پری و این چیزا؟
نمیدانم شاید جن ولی فرق نمیکنه
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋