2777
2789
عنوان

تو توی یک آپارتمان سه طبقه زندگی میکنی💀

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 126 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه چجوری سر کنی امشب رو خودش یه مسئله بزرگیه..

من که باشم در رو قفل میکنم میزارم کلید روی در بمونه یه مبل سه نفره یا کمد هم میبرم پشت در

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

حالا سوال!

اینکه پشت اون در به آدم غریبه باشه ترسناک تره یا یه جن و پری و این چیزا؟

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

همین الان ما سه طبقه ایم و شش واحدشش واحد دیگم اون طرف میشه ۱۲ تا ی بار واقعا شد به خدا جدی جدی ی دز ...

واقعا شجاعی!

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

یه چاقو تیز برمیدارم در اگه چشمی داشته باشه ی نگا میندازم کسی نبود باز نمیکنم کسی بود باز میکنم و چاقو مستقیم تو شکمش🔪

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

همین الان ما سه طبقه ایم و شش واحدشش واحد دیگم اون طرف میشه ۱۲ تا ی بار واقعا شد به خدا جدی جدی ی دز ...

یا امام زمان

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

با تبر میرم ب سراغش 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

از ایفون یا پنجره نگاه میکنم ببینم کیه حتی اگر فامیل هم باشه اون موقع شب درو باز نمیکنم چون حوصله شو ...

آیفون و پنجره ای در کار نیست

فقط میتونی از چشمی در نگاه کنی..

الان تو همین موقعیتم😂😭 و چرا باید این تاپیک رو ببینیم

به هیچ عنوان درو باز نمیکنم الان هم همه در ها قفله 

در اتاقم ه قفل میکنم الان میرم زیر پتو 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

حالا سوال!اینکه پشت اون در به آدم غریبه باشه ترسناک تره یا یه جن و پری و این چیزا؟

نمیدانم شاید جن ولی فرق نمیکنه 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋